REVIEW – Mitsubishi MSZ-EF35VEB pret si pareri!

Mitsubishi MSZ-EF35VEB Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

In review-ul de fata vreau sa va prezint toate dotarile cu care Mitsubishi MSZ-EF35VEB isi incanta cumparatorii. Eu le-am aflat in urma testelor, iar voi le veti afla citind cateva randuri! Un super design ne propune acest model, el venind in culoarea neagra. Din punctul meu de vedere, aspectul sau este atat modern, cat si elegant.

Daca ne legam de performantele de racire ale aparatului, ele sunt foarte bune! Compresorul inverter propune o capacitate de 12000 btu pe ora, una suficienta pentru a schimba temperatura chiar si din doua dormitoare simultan. Dispozitivul va putea fi controlat cu telefonul mobil deoarece este Wi-Fi Ready. Totusi, pentru ca acest lucru sa fie posibil, trebuie sa cumparati, daca vreti, un modul separat. Pentru a va convinge de calitatea acestui produs, va recomand sa vedeti aici Recomandarea noastra -> AICI!

Mitsubishi MSZ-EF35VEB este util atat in anotimpurile calde, cat si in cele reci. Acest lucru este datorat celor patru functii diferite de climatizare. Cand atmosfera este una umeda, functia de dezumidificare isi va face treaba perfect!

Impreuna cu cele doua unitati veti primi si o telecomanda. Pe langa obisnuitul rol, ea are capacitatea si de a va ajuta sa aflati informatii despre toate functiile setate, deoarece detine un display electronic.

Va spuneam de functiile speciale, iata care sunt ele: timer, sleep mode, auto restart, purificare a aerului, mod economic. Concret, fiecare dintre acestea va putea fi folosita cu un scop bine definit!

Mai multe caracteristici despre Mitsubishi MSZ-EF35VEB

Vreau sa mai stiti ca in dotarea acestui aparat gasim si un filtru Nanoplatina si antialergic, care are rolul important de a curata aerul. De asemenea, clasa A+++ va va oferi si un consum mic de curent electric, lucru ce este cu siguranta un mare plus!

Mitsubishi MSZ-EF35VEB are un raport pret/calitate foarte bun. Eu vi-l recomand cu incredere atat datorita caracteristicilor sale, dar mai ales calitatii cu care incanta!

Vezi pretul de azi 05.12.2021-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Mitsubishi MSZ-GF60VE – Performante maxime!
Tags: MITSUBISHI

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*