REVIEW – Mitsubishi MSZ-EF50VE2B – Informatii si teste!

Mitsubishi MSZ-EF50VE2B Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Un super aparat de aer conditionat este produsul pe care vi-l voi prezenta azi. Mitsubishi MSZ-EF50VE2B este numele sau, iar el ne propune o capacitate generala de 18000 BTU pe ora, una foarte generoasa asada. In plus, trebuie sa va spun ca dispozitivul este dotat cu un compresor Inverter, iar asta inseamna ca el este mai eficient, mai silentios si mai economic fata de modelele clasice. Ba mai mult, el foloseste chiar si clasa de consum A++.

Fiind Wi-Fi ready, aparatul va putea fi controlat cu telefonul mobil, de la distanta, doar daca va veti cumpara un modul special. Totusi, el poate oricum fi setat cu ajutorul telecomenzii pe care o veti primi. Ea joaca un dublu rol, pentru ca vine cu un display electronic ce ne ofera toate informatiile dorite despre temperatura si setari. Inainte de a continua aceasta postare, va recomand ca de fiecare data sa vedeti aici Recomandarea noastra -> AICI!

Unitatea interna pe care Mitsubishi MSZ-EF50VE2B o detine ne ofera un design foarte elegant, dar si modern. Aceasta vine in culoarea neagra, ceea ce o face sa se potriveasca in orice incapere din punctul meu de vedere.

Aparatul poate raci, ventila si incalzi aerul. Totusi, daca va confruntati cu o atmosfera umeda, atunci apelati la functia de dezumidificare. Aceasta va face ca aerul sa fie usor respirabil. In acelasi sens, tin sa notez si faptul ca aparatul vine cu filtre care purifica aerul de virusi, praf si mucegai.

De altfel, trebuie sa va spun ca electrocasnicul poate folosi mai multe tipuri de functii speciale, fiecare fiind construita pentru nevoile si confortul vostru. Iata care sunt cele mai importante: auto-restart, auto diagnosticare a erorilor, curatare rapida, modul silentios, modul economic, dar si modul puternic.

De ce sa cumperi Mitsubishi MSZ-EF50VE2B

Daca sunteti in cautarea unui aparat de aer conditionat de o calitate premium si care arata foarte bine, atunci Mitsubishi MSZ-EF50VE2B este un model care vi se adreseaza. Pretul poate fi considerat unul destul de ridicat, insa data fiind functionabilitatea aparatului, trebuie sa marturisesc ca este unul corect!

Vezi pretul de azi 20.01.2022-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Mitsubishi MSZ-EF25VES – Un pret bun!
Tags: MITSUBISHI

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*