REVIEW – Mitsubishi MSZ-FH35VE – Pretul calitatii!

Mitsubishi MSZ-FH35VE Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Dupa ce am testat aerul conditionat Mitsubishi MSZ-FH35VE, azi am revenit cu o postare dedicata in care vi-l voi prezenta pe larg. Acesta vine cu un compresor inverter performant, care asigura o capacitate de racire de 12000 BTU pe ora. In plus, modelul este potrivit atat pentru racirea aerului, cat si pentru incalzire.

Dispozitivul este Wi-Fi Ready, ceea ce inseamna ca poate fi controlat de la distanta daca veti cumpara un modul separat. Oricum, controlul sau se face cu telecomanda din dotare, cea care ne ofera si un ecran electronic ce ne prezinta informatii despre functionare. Daca doriti, puteti sa vedeti si Recomandarea noastra -> AICI!

Mitsubishi MSZ-FH35VE este dotat cu un filtru Plasma Quad. Acesta are rolul de a purifica aerul, deoarece opreste bacteriile, virusii si particulele fine de praf spre a intra in locuinta. Astfel, voi si familia veti avea parte de un ambient curat chiar in casa voastra.

Trebuie sa va spun faptul ca modelul vine si cu functia de dezumidificare, cea care este perfect conceputa pentru anotimpurile ploioase sau zilele in care atmosfera este una umeda. In plus, veti gasi si urmatoarele functii speciale: mod silentios, mod puternic, autodiagnoza, auto-curatare, timer 24 ore.

O alta caracteristica interesanta a aparatului este senzorul 3D I-see. Acesta are rolul de a detecta prezenta in camera si sa regleze automat modul de functionare. Concret, aerul ne poate ocoli, poate fi directionat catre noi si nu numai, toate astea dupa placul utilizatorului.

Concluzii despre Mitsubishi MSZ-FH35VE

Pe final, mai vreau sa stiti ca acest electrocasnic este si foarte economic. Pentru ca foloseste clasa de consum A+++, voi veti avea parte de o factura de energie electrica scazuta!

In opinia mea, Mitsubishi MSZ-FH35VE este un aparat de aer conditionat premium, dedicat chiar si celor mai pretentiosi dintre clienti. Pretul lui este unul foarte bun, mai ales daca ne raportam la calitatea produsului.

Vezi pretul de azi 05.12.2021-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW – Fulgor Milano FDW 8291 pret si pareri!
Tags: MITSUBISHI

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*