REVIEW – Mitsubishi MSZ-LN25VGV – Raport pret/calitate bun!

Mitsubishi MSZ-LN25VGV Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Mitsubishi MSZ-LN25VGV este aparatul de aer conditionat pe care vi-l voi prezenta in randurile de mai jos. Modelul a fost testat inaintea articolului, asadar va invit sa descoperim impreuna toate detaliile despre el. Capacitate generala pe care ne-o ofera este de 9000 BTU, ceea ce inseamna ca isi va face treaba cel mai bine in suprafete de pana la 25 mp, cum ar fi: dormitoare, birouri sau chiar livinguri.

Daca ne legam de designul unitatii interne, atunci pot spune fara retineri ca acesta este extrem de elegant, dar si modern, iar asta faciliteaza potrivirea sa in orice incapere. Ea vine in culoarea alb perlat, iar materialele din care a fost construita sunt de o calitate foarte buna. Toate detaliile legate de modul de functionare le veti descoperi cu ajutorul telecomenzii, deoarece ea vine dotata cu un display electronic generos. In continuare, va propun sa vedeti si Recomandarea noastra -> AICI!

Mitsubishi MSZ-LN25VGV este un dispozitiv Smart! Spun asta datorita tehnologiei WI-Fi pe care o foloseste. Asta inseamna ca voi veti putea controla aparatul doar cu ajutorul telefonului mobil, fara sa fie nevoie sa fiti prezenti in locuinta. In plus, functia de diagnosticare va va prezenta informatii referitoare la eventuale erori de functionare.

Aparatul vine cu o multime de functii speciale, printre care tin sa amintesc: racire, incalzire, dezumidificare, timer, mod economic, mod silentios, programator saptamanal. De altfel, modelul detine o tehnologie interesante ce face ca el sa detecteze automat prezenta persoanelor din camera si sa regleze modul de functionare.

Pe final, mai vreau sa va spun ca electrocasnicul vine cu un compresor Inverter, dar si cu clasa de consum A+++. Aceste aspecte fac ca voi sa va bucurati de un dispozitiv silentios, eficient, dar si foarte economic in ceea ce priveste consumul de curent.

Ce pret are Mitsubishi MSZ-LN25VGV?

Date fiind toate caracteristicile notate mai sus, Mitsubishi MSZ-LN25VGV are un pret foarte bine raportat la calitatea sa. Asadar, recomand produsul fiecaruia dintre voi, chiar si celor mai pretentiosi!

Vezi pretul de azi 20.01.2022-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Mitsubishi MSZ-WN25VA – Super pret!
Tags: MITSUBISHI

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*