REVIEW – Mitsubishi SRK/SRC35ZMP-S – Pretul calitatii!

Mitsubishi SRK/SRC35ZMP-S Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Un super aparat de aer conditionat vom descoperi impreuna azi. Mitsubishi SRK/SRC35ZMP-S este numele sau, iar el are o capacitate generala de 12000 BTU pe ora. Astfel, recomand achizitionarea sa pentru incaperi ce nu depasesc 30/35 mp ca suprafata totala.

Datorita designului modern al unitatii interne, aceasta se va potrivi cu usurinta in orice camera, fara sa tineti cont de culoarea peretilor sau felul in care este amenajata. Aparatul foloseste un super compresor Inverter. Acesta face ca el sa fie foarte eficient si nu doar sa raceasca aerul! Dispozitivul poate fi folosit pentru incalzire, ventilatie, dar si dezumidificare. Concret, este ca si cum ati achizitiona un electrocasnic 4 in 1! Inainte de a continua, va recomand sa vedeti aici Recomandarea noastra -> AICI!

Va spuneam despre modurile de climatizare pe care Mitsubishi SRK/SRC35ZMP-S le detine. Ei bine, acum a venit timpul sa va prezint si functiile speciale: mod economic, timer, mod sleep, auto-curatare, auto-diagnoza, air flow, modul High!

Toate functiile, temperatura si modurile de functionare pot fi setate intr-un mod extrem de usor. Nu trebuie decat sa apasati un buton de pe telecomanda pe care o veti primi. In plus, datorita faptului ca detine un display electronic, ea are capacitatea de a va oferi si informatii in legatura cu acestea!

Mai multe informatii despre Mitsubishi SRK/SRC35ZMP-S

Pe final, mai vreau sa scot in evidenta faptul ca aparatul este dotat cu filtre ce vor purifica aerul, dar si cu o clasa de consum superioara A++. Cu alte cuvinte, va veti bucura chiar de o factura de curent ceva mai ieftina decat pana acum!

Asadar, daca sunteti in cautarea unui aparat de aer conditionat de o calitate peste medie, atunci va recomand cu incredere modelul Mitsubishi SRK/SRC35ZMP-S. Acesta poate fi cumparat la un pret sub media pietii de specialitate, lucru pe care va-l las sa-l descoperiti chiar singuri!

Vezi pretul de azi 05.12.2021-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Mitsubishi MSZ-SF35VE2 – Pret si informatii!
Tags: MITSUBISHI

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*