REVIEW – Televizor Samsung 40MU6402 – Rezolutie 4K!

Samsung 40MU6402

Samsung 40MU6402 Poze & detalii tehnice ! -> AICI !

Samsung 40MU6402 este numele televizorului pe care l-am testat pentru voi chiar in urma cu o zi. In randurile urmatoare, va voi prezenta ca de fiecare data cele mai importante detalii despre produs, dar si ce parere mi-am facut despre el. Modelul are un design modern, dar si elegant in acelasi timp, fiind destul de slim. Acesta se va potrivi perfect in orice incapere, de preferat in cele de dimensiuni medii, acolo unde va puteti bucura impreuna cu familia si prietenii de performantele lui. Samsung 40MU6402 este un Smart TV performant, iar datorita procesorului performant Quad-Core se va misca fluid, far alag. In continuare, va propun sa cititi aici Recomandarea noastra -> AICI!

Cu doar cateva apasari de telecomanda, va veti transforma televizorul intr-un centru de divertisment. Oricine poate accesa continutul online dorit, deoarece sistemul Smart Hub este foarte usor de folosit. Dispozitivul vine cu un ecran LED ce are o diagonala de 100 cm, adica 40 inch. Acesta suporta o rezolutie 4K Ultra HD de 3840 x 2160 pixeli, deci calitatea imaginilor va fi una excelenta.

Concluzia noastra despre produs

In timpul testelor, am ramas placut marcat de performantele video pe care Samsung 40MU6402 le are. Totusi, nu este de mirare calitatea foarte buna, deoarece imaginile sunt imbunatatite constat de functii precum: Auto Motion Plus, Mega Contrast, Active Crystal Color, HDR si nu numai. Acest televizor nu va va dezamagi nici la capitoul sunet, deoarece vine din fabrica cu un sistem stereo de 2 x 10W. Precum imaginile, sunetul este si el ajutat de cateva caracteristici speciale, printre cele mai importante fiind: Dolby Digital Plus sau Multiroom Link. Va spuneam mai devreme ca 40MU6402 este un Smart TV. Conectarea la internet se face fie prin LAN, fie prin Wi-Fi, a doua varianta fiind cea recomandata de mine deoarece va scapa de cablurile atarnate din spatele dispozitivului.

Daca nu sunteti fani ai functiilor Smart, atunci cu siguranta vreti sa aflati despre posibilitatile de conectare ale surselor externe. Samsung 40MU6402 sta foarte bine chiar si la acest capitol. El este dotat cu urmatorii conectori: slot card PCMCIA, 3 porturi HDMI, 2 intrari USB, iesire Audio, Intrare Video, Intrare component. Concret? Puteti urmari orice continut doriti, de pe orice tip de sursa externa, direct pe diagonala de 100 cm a televizorului. Samsung 40MU6402 ne incanta si cu un pret bun, de care va recomand sa profitati. Personal, cred ca modelul este dedicat atat clientilor pretentiosi, cat si celor obisnuiti.

Vezi pretul de azi 20.01.2022-> Click Aici !

 

Vezi si:  REVIEW - Samsung 65KS8000 Un alltfel de TV Smart 4K !
Tags: SAMSUNG

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*