REVIEW – Panasonic CS-YE9QKE – Teste si opinii!

Panasonic CS-YE9QKE Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Un nou produs testat, o noua zi! Cel de azi se numeste Panasonic CS-YE9QKE, fiind vorba dupa cum deja v-ati dat seama, despre un aparat de aer conditionat. Capacitatea pe care o ofera utilizatorilor este una de nivel mediu, mai precis de 9000 BTU pe ora, fiind insa suficienta pentru incaperile clasice de apartament.

Designul unitatii interne este unul reusit, modern, iar asta o face sa se potriveasca in absolut orice camera, indiferent de amenajarea acesteia. Pe ea gasim un display electronic care ne indica temperatura, dar si anumite functii speciale. Oricum, mai multe detalii le veti descoperi cu ajutorul telecomenzii, deoarece acesta detine un ecran ceva mai generos. Mai departe, va recomand vedeti Recomandarea noastra -> AICI!

Filtre Anti-Bacterian si Anti-Praf se regasesc in dotarea lui Panasonic CS-YE9QKE. Dupa cum numele lor o spune, ele au rolul de a stopa factorii ce va pot afecta sanatatea spre a patrunde in casa voastra. Astfel, aerul din incapere va fi intotdeauna unul bine purificat.

Dispozitivul va propune patru functii de climatizare diferite, fiecare dintre ele putand fi folosita intr-o anumita perioada a anului, in functie de temperatura. Iata care sunt ele: racire, incalzire, ventilatie, dar si dezumidificare.

Pentru ca aparatul sa fie chiar mai eficient, el a fost dotat si cu functii speciale: modul sleep, timer 24 ore, auto-restart, functia super silentios, modul turbo. Astfel, aveti parte de moduri perfecte pentru timpul noptii, pentru o functionare rapida si puternica, dar si de un programator!

Merita sa achizitionezi Panasonic CS-YE9QKE?

Inainte de a trage concluziile, mai vreau sa va spun ca acest aparat este atat silentios, cat si economic. Aceste aspecte sunt datorate clasei de consum A++, dar si a compresorului de tip Inverter.

Asadar, din punctul meu de vedere, Panasonic CS-YE9QKE este un aparat de aer conditionat ce merita sa fie achizitionat de catre oricine, mai ales ca pretul sau este unul foarte bun!

Vezi pretul de azi 05.12.2021-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Samsung WW80K5210VW/LE calitate maxima !
Tags: PANASONIC

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*