REVIEW – PANASONIC NR- BN344AW2-E pret si pareri!

PANASONIC NR- BN344AW2-E Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Buna ziua, dragi cititori! Este  foarte  posibil ca produsul despre care doresc sa va vorbesc astazi, sa fie intamplator modelul pe care il cautati! Combina frigorifica Panasonic NR – BN344AW2-E, a fost conceputa  special sa satisfaca nevoile celor mai exigenti clienti, astfel ca la acest aparat detaliile fac diferenta!  Pentru mine, acest dispozitiv a fost o reala surpriza placuta, si de aceea vreau sa va dezvalui si voua unele din caracteristicile sale extraordinare, ce activeaza impreuna, astfel incat alimentele care stau pregatite pentru a fi gatite, vor fi depozitate in conditii de maxima siguranta. De asemenea raportul performanta/pret este unul atractiv pe piata electrocasnicelor din aceasta gama! Si clientii care au cumparat deja acest aparat se declara foarte multumiti de raportul performanta/pret!Va invitam sa vedeti si Recomandarea noastra -> AICI!

Din fericirire descoperim un nou aparat minunat special gandit pentru bucataria dvs., cu tehnologie No Frost adaptata,  iar aceasta este combina frigorifica Panasonic NR-BN344AW2-E! Aceasta iti da posibilitatea sa depozitezi alimentele necesare in cel mai sigur si igienic mod posibil, prevazut cu rafturi din sticla de calitate care pot fi ajustate in functie de nevoile pe care le aveti, acest aparat se adreseaza oricui isi doreste tehnologie la un prêt avantajos! Evident contine rafturi si in usa laterala, care permit depozitarea recipientelor mai inalte cum ar fi sticlele de ex.

Acum cu Panasonic aveti posibilitatea sa setati temperatura separat in frigider cat si in congelator exact asa cum aveti nevoie. Compartimentul special cu 0 grade C, este special gandit pentru a depozita alimentele care doriti sa le decongelati intr-o maniera corecta cum ar fi carnea. Pentru o buna igiena exista o tehnologie antibacterii care a fost integrata chiar in sistemul de aer care circula prin toate compartimentele, protejand astfel toate produsele care se afla in interior.

Volumul net al frigiderului are o capacitate de 339 litri, distribuiti intre frigider cu 254 litri si congelator 85 litri, oferind astfel spatiu generos de depozitare a alimentelor in  cele mai bune conditii. Acesta face parte din clasa de eficienta energetica A++ , deci dispune si de un consum redus de energie. Congelatorul dispune de un numar de 3 compartimente spatioase, iar frigiderul are 4 rafturi eficiente si rezistente.

Pareri PANASONIC NR- BN344AW2-E

Combina frigorifica Panasonic NR-BN344AW2-E,  se bucura de un design modern usor de armonizat cu interiorul oricarei bucatarii.  Preţul său este foarte bine echilibrat în raport  cu funcţiile  inteligente de care dispune. Acest dispozitiv a fost conceput nu doar sa arate bine ci si sa asigure un mediu sanatos si sigur alimentelor ce le consumati zilnic! Clientii care au in posesie un astfel de dispozitiv vin cu aprecieri referitoare la eficienta acestui produs!

Vezi pretul de azi 20.01.2022-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW – MIELE W 668 WPM pret special pe piata!
Tags: PANASONIC

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*