REVIEW – Panasonic TE35TKE – Un pret de neratat!

Panasonic TE35TKE Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Produsul zilei se numeste Panasonic TE35TKE! Este vorba despre un aparat de aer conditionat ce poate fi achizitionat la un pret pe care in mod normal nu ar trebui sa-l ratati! Vreau sa incep prin a va spune faptul ca acest model are o capacitate de 12000 BTU, ceea ce il face potrivit, din punctul meu de vedere, pentru garsoniere, doua dormitoare sau pentru livinguri. Fiind un produs Wi-Fi Ready, inseamna ca il veti putea controla cu ajutorul telefonului mobil, asta dupa ce veti achizitiona un modul special.

Dupa cum puteti vedea in imagine, aspectul acestui aparat este unul general modern. Unitatea interna vine in culoarea alba, ceea ce face ca aceasta sa se potriveasca pe orice perete, indiferent de culoarea acestuia. In continuare, va invit sa descoperiti si opiniile altor clienti. Asadar, puteti vedea si Recomandarea noastra -> AICI!

Cu ajutorul telecomenzii pe care o veti primi, veti putea afla toate detaliile despre modul de functionare, deoarece ea este dotata cu un ecran. De altfel, cu ajutorul ei puteti seta temperatura, modul, dar si functiile speciale, cum ar fi: modul sleep, modul powerful si multe altele.

Panasonic TE35TKE poate fi folosit pentru orice situatie, indiferent de temperatura, vreme sau anotimp! Fiind dotat cu patru functii de climatizare, el va sta tot timpul la dispozitie. Practic, puteti raci aerul, il puteti incalz, ventila, dar si dezumidifica!

Mai trebuie sa va spun faptul ca acest aparat de aer conditionat vine cu un filtru PM-25, care face ca aerul ce patrunde in locuinta noastra sa fie unul foarte curat. De altfel, datorita clasei de consum A++, va veti bucura si de o mica reducere a facturii de curent!

Ce alte caracteristici mai detine Panasonic TE35TKE?

Pe final, vreau sa va spun faptul ca acest electrocasnic foloseste tehnologia Inverter, iar asta inseamna ca el este mai silentios, mai eficient si mai economic fata de modelele obisnuite!

Vestile bune nu se opresc aici! Panasonic TE35TKE se afla in acest moment la promotie, pretul il puteti descoperi daca accesati unul dintre link-urile noastre. Asadar, va recomand cu caldura acest produs, deoarece cred ca nu veti fi dezamagiti de catre el!

Vezi pretul de azi 20.01.2022-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Whirlpool BSNF 8422 OX combina frigorific la pret de top !

Tags: PANASONIC

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*