REVIEW – PANASONIC TH-55LF8W TH-49LF8W TH-42LF8W– TV Full HD pentru spatii Outdoor !

PANASONIC TH-55LF8W Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Bun gasit, daca va aflati in cautarea unei solutii pentru outdoor va prezentam modelul PANASONIC TH-55LF8W cu ieșire FHD (1920 x 1080 px), LED-uri Edge, 500 cd / m˛, 8 ms, HDMI, DVI-D, Mini D-Sub, LAN, USB 2.0, 185 W, 24.7 kg, creat special pentru aplicatii externe precum centre comerciale, zone deschise de informare, magazine, etc.

Modelul LF8W de la Sony vine in 3 dimensiuni  de 42″ (107cm) TH-42LF8W de 49″ (125cm) TH-49LF8W si de 55″ (140cm) TH-55LF8W .Cele 3 modele pot fi gasite la Emag la un pret foarte avantajos , cu optiuni de Buy Back (promotie limitata) unde castigati un discount de pina la 200ron  plus livrare gratuita si alte avantaje.AICI  gasiti detalii suplimentare pentru o oferta de neratat!

In primul rand performanța cu 500 cd / m² de luminozitate este necesară pentru anumite aplicații de redare și alte aplicații profesionale. Astfel imaginile pot fi afișate frumos chiar și în spații mari, luminate puternic, cum ar fi gările și aeroporturile. Acest model vine cu un meniu de afișare extins pentru a vă permite să selectați modul cel mai potrivit pentru conținutul care trebuie afișat și pentru mediul de vizualizare. Puteți selecta modul optim pentru sursa video și locul de afișare Cred ca sunteti interesat si de Recomandarea noastra -> AICI! 

Televizorul PANASONIC TH-55LF8W  dispune de un player multimedia USB. Operațiunea de redare este posibilă prin introducerea pur și simplu a conținutului dorit prin USB, eliminând necesitatea unui set-top box. Ambele videoclipuri și fotografii pot fi afișate, astfel încât să poată fi utilizată o varietate largă de conținut original.

De ce sa fiti interesat de acest produs !

Seria LF8 este concepută pentru a fi utilizată în portret sau orientare orizontală fără efect asupra culorii și duratei de viață a panoului. Este posibilă și o instalație de înclinare de până la 45 de grade înainte sau înapoi. Unghiul poate fi ajustat pentru o vizionare ușoară când este instalat într-un loc înalt.

Veridctul ? Este un model profesional ce poate fi folosit in medii externe avand o duritate si o rezistenta crescuta atat a panoului cat si a cadrul din jurul acestuia, in cazul in care cautati un astfel de televizor va recomand cu incredere acest model ! 

Pentru Super Dealz-ul zilei de azi 25.01.2021 Click AICI!

Tags: PANASONIC

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*