REVIEW – PANASONIC TX-65EXX789 TX-58EXX789 TX-50EXX789– Un TV 4K PRO cu suport 3D

PANASONIC TX-65EXX789 Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Bun gasit, am intrat in categoria tehnologiilor de la Panasonic cu adevarat impresionante si am placerea sa va prezint modelul PANASONIC TX-65EXX789 un televizor 4K UHD PRO cu suport de imagini 3D care ofera garantia ca veti fi cu adevarat impresionati de experienta unica de redare a acestui model .Haideti sa aflam mai multe ! Cred ca sunteti interesat si de Recomandarea noastra -> AICI!

Modelul EXX789 de la Panasonic vine in 3 dimensiuni  de 50″ (127cm) TX-50EXX789  de 58″ (148cm) TX-58EXX789 si de 65″ (165cm) TX-65EXX789 .Cele 3 modele pot fi gasite la Emag la un pret foarte avantajos , cu optiuni de Buy Back (promotie limitata) unde castigati un discount de pina la 200ron  plus livrare gratuita si alte avantaje.AICI  gasiti detalii suplimentare pentru o oferta de neratat!

In primul rand nu numai că arată elegant, dar strălucește și cu cele mai noi tehnologii și caracteristici. EXW784 vine cu noul  4K display – Pro HDR Cinema 3D cu rezoluție 4K UHD  (4x HD) și Edge LED lumina de fundal. Acest lucru vă oferă o imagine cu culori strălucitoare și cele mai adânci nuante de negru pentru o calitate excepțională a imaginii. TX-65EXX789 utilizează noul Studio Color HCX2. Acest procesor de imagine este în prezent în fruntea tehnologiei de procesare a imaginilor pe care Panasonic trebuie să o ofere.

El este capabil să creeze o calitate a imaginii care este de neegalat și creează o reproducere a imaginii, așa cum a fost creată pentru cinematografe. Cu acest procesor, EXX789 atinge o reprezentare exactă a culorilor de aproape 100%. În plus, luminozitatea a crescut din nou pentru a garanta o iluminare mai bună.

Prin ce se deosebeste acest model ?

My Home Screen 2.0 este una dintre cele mai personalizabile platforme TV inteligente din jur. Construit pe codul open source al programului Mozilla Firefox TV, interfața inteligentă de televiziune My Home Screen 2.0 de la Panasonic combină un minimalism intuitiv cu o personalizare extinsă. O altă caracteristică la îndemână este sistemul Swipe & Share. Cu aceasta puteți să partajați cu ușurință conținutul, de exemplu, dintr-un smartphone sau tabletă pe ecranul TV.

Ca si parere personala pot spune ca sunt impresionat de capaciatatea acestui model de a reda o imagine cat mai realista si naturala, contrastul este unul amplu si semnificativ imbunatatit, este un model din ce in ce mai cautat pe piata la ora actuala si recomand cu incredere achizitionarea acestui model !

Vezi pretul de azi 05.12.2021-> Click Aici !

 

Vezi si:  REVIEW - Panasonic NA-148XS1WGN pret bun pe piata!
Tags: PANASONIC

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*