REVIEW – Masina de spalat Beko HTV8633XS1 – Uscator inclus!

Beko HTV8633XS1

Beko HTV8633XS1 Poze & detalii tehnice ! -> AICI !

In review-ul de azi, vom descoperi impreuna Beko HTV8633XS1. Este vorba despre o masina de spalat rufe cu uscator, care incanta prin performantele sale, fiind de altfel foarte apreciata printre cei care deja au cumparat-o. Ne vom lega in primul rand de aspectul ei. Aceasta are un design modern si vine in culoarea alba cu insertii de gri si negru, potrivindu-se fara probleme in orice tip de baie, indiferent de modul in care aceasta este amenajata. Masina de spalat este foarte usor de folosit, panoul de comanda fiind bine construit. In centru, regasim un buton rotativ de unde putem selecta programele de spalare, iar in dreapta avem un Display Digital, plus alte butoane secundare. Inainte de a detalia aceste aspecte, va propun sa descoperiti aici Recomandarea noastra -> AICI!

Beko HTV8633XS1 ne ofera 16 programe de spalare, inclusiv unul scurt, care dureaza doar 14 minute. Cel din urma mentionat este dedicat articolelor de imbracaminte care au un grad de murdarie redus, sau care necesita doar o scurta improspatare. Vorbeam mai devreme de display-ul electronic. Ei bine, acesta ne ofera detalii despre timpul ramas pana la terminarea programului, temperatura de spalare, dar si modul de functionare.

Butoanele din jurul lui, sunt special dedicate pentru selectarea functiilor speciale, dar si al fortei de centrifugare, care ajunge pana la 1200 rotatii per minut. Printre cele mai importante tehnologii cu care ne incanta aceasta masina de spalat Beko tin sa enumar: Silent Tech, Motor ProSmart Inverter, Clatire Suplimentara, Time Delay, Sistem de control al excesului de apa, dar si sistem electronic de control al balansului.

Parerea noastra despre Beko HTV8633XS1

Beko HTV8633XS1 poate fi incarcata cu pana la 8 kilograme de rufe pentru spalat si pana la 5 kg pentru uscare, asadar vorbim despre un electrocasnic dedicat unei familii formate din minim patru membri. Eu am testat produsul, iar rezultatele m-au surprins placut. Rufele au fost bine spalate si clatite, iar la finalul procesului de stoarcere nu au ramas imbibate in apa. Dupa ce le-am bagat in programul pentru uscare, acestea au iesit gata de purtat, fiind foarte putin sifonate.

Datorita tehnologiile pe care le foloseste, acest model Beko este unul foarte economic atat din punctul de vedere al energiei electrice, cat si din cel al apei si detergentului. De altfel, in timpul functionarii, este extrem de silentios, putand fi folosit fara nici o problema chiar si in toiul noptii. Beko HTV8633XS1 incanta si cu un raport pret/functionabilitate foarte bun. In concluzie, recomand cu multa incredere aceasta masina de spalat rufe cu uscator, deoarece nu va dezamagi in nici o situatie.

Vezi pretul de azi 20.01.2022-> Click Aici !

 

Vezi si:  REVIEW - Heinner HWM-5080 pret si pareri!
Tags: BEKO

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*