REVIEW – Combina frigorifica Beko RCNA400K30ZGW – Sticla alba!

Beko RCNA400K30ZGW

Beko RCNA400K30ZGW Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Nu stiu ce ati facut voi in ultima perioada, insa eu am testat combina frigorifica Beko RCNA400K30ZGW, pe care am placerea sa v-o prezint in urmatoarele randuri. O sa ma leg in primul rand de aspectul acesteia, deoarece este cu siguranta unul care iese in evidenta. Modelul vine imbracat cu sticla alba, fapt ce ii acorda o eleganta aparte, dar si posibilitatea unei curatari mult mai usoare. Capacitatea de incarcare este de 359 litri, iar inaltimea de 201 cm, deci vorbim despre un electrocasnic spatios, dedicat bucatariilor ceva mai incapatoare. In interiorul frigiderului regasim patru rafturi fabricate din sticla securizata, un suport pentru sticle orizontal, dar si doua sertare concepute pentru depozitarea fructelor, legumelor, branzeturilor si nu numai. Pe usa racitorului, avem de asemenea tot patru rafturi. Acestea sunt dedicate depozitarii borcanelor, oualelor, dar si al sticlelor de mari dimensiuni. Daca doriti, va invit calduros sa cititi aici Recomandarea noastra -> AICI!

Congelatorul pe care Beko RCNA400K30ZGW il detine este de asemenea unul spatios. El are un volum net de 97 litri si ne ofera trei sertare de dimensiuni diferite, fiecare fiind destinat unei anumite categorii de alimente. De altfel, trebuie sa stiti ca dezghetarea se face automat, deci veti scapa de aceasta grija suplimentara.  Combina este dotata cu compartimentul EverFresh+, cu ajutorul caruia fructele si legumele isi vor pastra prospetimea o perioada indelungata, chiar si pana la 30 de zile. De altfel, Zona de Zero Grade este ideala pentru alimentele care au o durata de viata mai scurta. Modelul mai vine si cu Active Fresh Blue Light, Filtru activ de carbon si tehnologia NeoFrost. Toate aceste functii speciale fac ca alimentele sa fie racite corect, ca mirosul neplacut sa dispara, dar si ca aparitia bacteriilor sa fie diminuata la minim. Aspecte extrem de importante din punctul meu de vedere.

Pareri despre acest produs !

In timp ce testam Beko RCNA400K30ZGW, am constat placut surprins faptul ca este model extrem de silentios, nefiind deranjant chiar daca ma aflam in aceeasi incapere cu el. De altfel, am aflat ca electrocasnicul este unul economic, deoarece foloseste Clasa Energetica A++. Asadar, eu ii voi acorda o nota maxima acestei combine frigorifice, deoarece raportul pret/design/performanta este unul favorabil clientului. Fie ca esti pretentios, fie ca nu, Beko RCNA400K30ZGW ti se adreseaza cu siguranta.

Vezi pretul de azi 20.01.2022-> Click Aici !

 

Vezi si:  REVIEW - Whirlpool BSNF 9152 W combina frigorifica 6 th Sense Fresh Control!
Tags: BEKO

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*