REVIEW – Masina de spalat Beko WTV9734XS0 – Performanta la un super pret!

Beko WTV9734XS0

Beko WTV9734XS0 Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Noul produs pe care il vom descoperi in acest review se numeste Beko WTV9734XS0. Este vorba despre o super masina de spalat, care ne ofera functii de ultima generatie, o super capacitate de incarcare, dar nu numai. In primul rand, vreau sa vorbim despre designul acesteia. Aspectul pe care acest model il are este unul modern, venind in culoarea alba cu insertii de negru. Pe panoul de comanda regasim un buton rotativ de unde putem seta programele de spalare, un display electronic care ne ofera informatii utile, dar si cateva butoane secundare. Beko WTV9734XS0 vine cu un numar de 16 programe, fiecare dintre ele fiind special construit pentru articole fabricate din diverse materiale. Printre cele mai importante programe tin sa notez: Lana, Bumba, Sintetice, Mixt sau Hygiene 20. Inainte de a continua review-ul, cred ca sunteti interesati sa aflati de aici Recomandarea noastra -> AICI!

Vorbeam ceva mai sus de butoanele secundare. Ei bine, de acolo putem seta temperatura de spalare, forta de centrifugare, dar si functiile speciale. Cele din urma sunt: Programare intarziata, functia anti-sifonare. Beko WTV9734XS0 vine cu: Aquafusion, Optisense si un motor ProSmar Inverter. Toate aceste tehnologii fac ca masina de spalat sa fie una extrem de economica, fie ca vorbim de consumul de apa, fie ca vorbim despre cel de curent electric. De altfel, trebuie sa stiti ca acest produs are o capacitate de incarcare extrem de generoasa de 9 kilograme. Forta de centrifugare este una foarte buna, de pana la 1400 rotatii per minut, deci trebuie sa va asteptati la rufe stoarse foarte bine, care nu vor ramane imbibate excesiv in apa.

Pareri despre produs !

In timp ce testam masina de spalat Beko WTV9734XS0, am constat faptul ca este una extrem de silentioasa, iar asta se datoreaza functiilor care reduc vibratia motorului. Am folosit programul scurt, dar si unul normal, iar rezultatul a fost acelasi: rufe spalate, clatite si stoarse foarte bine. Clasa energetica pe care electrocasnicul o are este una superioara, anume A+++. Factura de energie electrica va suferi modificari, insa in bine, deoarece cu siguranta va scadea. Asadar, daca doriti sa achizitionati modelul WTV9734XS0 cu siguranta nu veti fi dezamagiti, mai ales ca pretul lui este unul bun. Aceasta masina de spalat rufe Beko este dotata cu o capacitate foarte buna de incarcare, functii de ultima generatie si este una silentioasa, plus economica.

Vezi pretul de azi 20.01.2022-> Click Aici !

 

Vezi si:  REVIEW-Beko WKY71233PTLYB3-o masina economica
Tags: BEKO

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*