PARERI – Samsung 32M5502, Full HD Super Oferta

Samsung 32M5502 Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Salutare tuturor. Astazi vorbim despre noul Samsung 32M5502 – un Smart TV accesibil cu diagonala de 80 de cm, nici prea mare, nici prea mic, perfect pentru orice incapere, fie dormitor, fie camera de zi, la un meci cu prietenii.

Ecranul plat, pe langa faptul ca este de tip Direct LED, cu o rezolutie full HD de 1920 x 1080px si un contrast dinamic foarte mare, este sustinut si de tehnologii precum Picture Engine: HyperReal, PQI 600, Micro Dimming,Wide Color Enhancer (Plus),PurColor, Contrast Enhancer, Film Mode,sau Natural Mode Support pentru o experienta cat mai placuta in timpul vizionarii filmelor preferate. Puteti vedea aici Recomandarea noastra -> AICI!

Pe partea audio, Samsung 32M5502 sta destul de bine, pentru un Smart TV de dimensiunile lui. Difuzoarelestereo au o putere de 10W fiecare si sunt dotate cu tehnologiile de procesareDolby Digital Plus, DTS Codec,Multiroom Link si Bluetooth Audio. Sunetul clar, limpede, se remarca chiar si la un volum inalt.

Ce mai ofera acest produs?

Sistemul de operare are o interfata foarte prietenoasa cu utilizatorul, insa va recomand o tastatura si un mouse pentru o navigare mai usoara in Browser sau pentru a folosi modul de Cautare.Aplicatii precum Netflix sau Youtube sunt usor de accesat, acestea venind preinstalate. Tot ceea ce aveti nevoie este o conectivitate buna la internet. Conectarea se face foarte simplu, fie prin portul LAN fie WiFi.

Portul USB 2.0 permite conectarea unui hard extern sau a unui stick USB pentru redarea filmelor, pozelor, melodiilor, direct de pe aceste device-uri. De asemenea, televizorul ofera posibilitatea de a conecta calculatorul, laptopul, sau chiar consola de jocuri prin cele trei porturi HDMI. Pe cartea din spate a televizorului mai gasim mufa SCART, mufa pentru antena, iesirea audio-optica si suport pentru cardurile CI+.

In concluzie, 32M5502 de la Samsung este un televizor care isi merita toti banii. Functiile smart functioneaza fara probleme, iar calitatea sunetului si a imaginii vor multumi orice client.Deci recomanda m cu caldura achizitionarea acestui produs.

Vezi pretul de azi 05.12.2021-> Click Aici !

 

Vezi si:  REVIEW – Samsung WD70J5410AW/LE – Masina de spalat cu uscator!
Tags: SAMSUNG

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*