REVIEW – Masina de spalat Beko WTV8734XC0M – Un design deosebit!

Beko WTV8734XC0M

Beko WTV8734XC0M Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Beko WTV8734XC0M este numele masinii de spalat rufe pe care am testat-o cel mai de curand. Astfel, ca de fiecare data, in randurile urmatoare vom descoperi impreuna cele mai importante detalii despre ea. Este vorba despre un produs cu un design de-a dreptul deosebit, el venind in culoarea gri, neobisnuita oarecum pentru aceasta categorie din care face parte. Totusi, datorita acestui aspect, el are un aspect modern, dar si elegant in acelasi timp, ceea ce il face sa se potriveasca perfect in orice baie. Panoul de comanda este foarte usor de folosit. In centru, gasim un buton rotativ de unde putem selecta programele de spalare. In dreapta, avem un display electronic ce ne ofera date importante, dar si cateva butoane secundare de unde putem seta temperatura, turatiile, plus functiile speciale. Inainte de a continua review-ul, va invit sa descoperiti aici Recomandarea noastra -> AICI!

Trebuie sa va spun faptul ca Beko WTV8734XC0M este dotata cu cateva functii si tehnologii speciale. Printre cele mai importante, tin sa notez: ProSmart Inverter Motor, Rezistenta Nichelata, Sistem de control al excesului de apa, Sistem de etansare, functia AquaWave si nu numai. Toate acestea fac ca masina sa fie una economica, eficienta si silentioasa. In cazul in care o veti achizitiona, va veti bucura de nu mai putin de 16 programe de spalare, fiecare dintre acestea fiind dedicat unui anumit tip de articol vestimentar. Beko WTV8734XC0M are o capacitate de incarcare de pana la 8 kilograme, asadar vorbim despre un electrocasnic destinat unei familii formate din minim 4 membri. De altfel, modelul suporta pana la 1400 Rotatii/Minut, lucru ce faciliteaza o stoarcere foarte eficienta a rufelor..

Pareri Beko WTV8734XC0M

Am testat aceasta masina de spalat atat la un program scurt, cat si la unul obisnuit, de peste o ora. Rezultatul a fost excelent de fiecare data. Rufele au fost spalate, clatite si stoarse foarte bine, toate asta fara sa consume multa apa sau detergent. Beko WTV8734XC0M este un electrocasnic de altfel foarte economic din punctul de vedere al consumului de curent, deoarece foloseste clasa superioara A+++. Nu in ultimul rand, vreau sa stiti faptul ca aceasta masina de spalat rufe Beko este una foarte silentioasa, deci o veti putea folosi in orice ora din zi sau din noapte, fara sa fiti deranjati de sunetul produs. In concluzie, consider ca modelul este unul potrivit pentru orice client, fiind dotat cu functii de ultima generatie si avand un raport calitate/pret foarte bun.

Vezi pretul de azi 20.01.2022-> Click Aici !

 

Vezi si:  REVIEW - Beko DU9133GA0 - Uscator de rufe cu functie de condensare
Tags: BEKO

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*