REVIEW – Philips 22PFT4022 Led Full Slim HD !

Philips 22PFT4022 Poze & detalii tehnice ! -> AICI !

Daca va aflati in cautarea unui televizor Ultra Slim Full HD cu experienta de vizualizare buna la un buget accesibil, va recomand modelul Philips 22PFT4022, un televizor ultra silm Full HD 1080p ce ofera fiabilitate si performanta intr-un TV compact de clasa medie!

Dezvoltat pentru divertisment, televizorul Philips 22PFT4022 transferă o calitate ridicată a imaginii pe un mic ecran. Datorită dimensiunii sale compacte, fără efort, acesta poate fi mutat rapid într-o altă locație. Designul minimalist îl face să pară grozav în orice cameră. De aceea pentru a obține o imagine naturală de la fiecare sursă, Philips a creat tehnologia Digital Crystal Clear. Va invitam sa citit si Recomandarea noastra -> AICI!

Cu televizorul Philips 22PFT4022 indiferent dacă vizionați programele preferate, filmele, programele de știri sau pur și simplu petreceți timp cu prietenii, vă puteți bucura de contrastul optim, culoarea și claritatea imaginii. Tehnologia Easylink al televizorului Philips 22PFT4022 formează o interfață de comunicație integrată. Conectorul HDMI utilizează semnale necomprimate, ceea ce asigură cea mai înaltă calitate a datelor trimise de la sursă la ecran.

Parerea noastra despre model

Interfata USB permite accesul la fotografii JPEG, muzică MP3 și fișiere video stocate pe majoritatea dispozitivelor portabile USB (dispozitive USB de stocare în masă). Pur și simplu conectați dispozitivul USB in portul USB al televizorului pentru a accesa continutul multimedia prin browserul de conținut de pe ecran. Datorită acestui fapt, navigarea și partajarea de videoclipuri, fotografii și muzică devine acum posibila.

In concluzie acest model este ideal deoarece ofera utilizatorului posibilitatea de a folosi acest model atat ca TV cat si ca display PC ,editare foto, etc !

Vezi pretul de azi 25.01.2021-> Click Aici !

 

Vezi si:  REVIEW – SONY 49XE8099 – O experienta de culori reale !
Tags: Philips

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*