REVIEW – Philips 22PFT4022, 24PFT4022 – Pret excelent!

Philips 22/24PFT4022 Poze & detalii tehnice ! -> AICI !

Daca esti fan tehnologiilor Philips si esti in cautarea unui televizor de clasa medie , atunci iti pot recomanda cu incredere modelul Philips 24PFT4022 un televizor LED Full HD 1080p cu o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli . In primul rand in urma testari acestui televizor am observat ca a fost dezvoltat pentru divertisment . Modelul Philips 24PFT4022transferă o calitate ridicată a imaginii pe un mic ecran. Recomandarea noastra -> AICI!

Modelul PFT4022 de la Philips vine in 2 dimensiuni de 22″ (56cm) 22PFT4022 si de 24″ (60cm) 24PFT4022 .Cele 2 modele pot fi gasite la Emag la un pret foarte avantajos , cu optiuni de Buy Back (promotie limitata) unde castigati un discount de pina la 200ron  plus livrare gratuita si alte avantaje.

Datorită dimensiunii sale compacte, fără efort, acesta poate fi mutat rapid într-o altă locație. Designul minimalist îl face să pară grozav în orice cameră. Asa ca acest model este ideal pentru a fi transportat cu usurinta dintr-o locatie in alta .

De asemenea am mai observat ca calitatea imaginii contează. Televizoarele standard HD oferă o calitate bună, dar ne așteptam la mai mult. Acest televizor reda detaliile clare combinate cu o strălucire înaltă, si un contrastul incredibil de culorile realiste care animă imaginea intr-o sfera realista si naturala.

Parerea noastra despre model

Televizorul Philips 24PFT4022 vine cu functia Easylink ce implica portul HDMI, utilizeaza semnale necomprimante ceea ce asigura cea mai inalta calitate a datelor trimise de la sursa direct pe ecran . Easylink face posibila efectuarea majoritatii operatiunilor de pe televizor fiind necesara o singura telecomanda pentru controlarea dispozitivelor conectate la televizor . Acest model mai contine si tehnologia Digital Crystal Clear ce reda un contrast profund si o imagine naturala cu detalii foarte clare, cu 69 de miliarde de culori poti fi sigur ca vei distinge fiecare detaliu cand vizionezi seria preferata de film ! Tehnologia Digital Crystal Clear ofera o experienta superioara indiferent dacă vizionați serialele preferate, știrile sau videoclipurile cu prietenii,acum va veti putea bucura de contrast optim, de culoare și de claritate.

In concluzie acest televizor ar fi o alegere potrivita daca cautati un model de clasa medie care poate fi montat in diferite locatii fara prea mult efort ! Merita achiztionat !

Vezi pretul de azi 05.12.2021-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW – PANASONIC TX-40DX600E TX-49DX600E – TV 4K UHD Viera
Tags: Philips

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*