REVIEW – Philips 32PFT4101 40PFT4101 calitate Full HD Super Slim !

 Philips 32/40PFT4101/12 Poze & detalii tehnice ! -> AICI !

Daca te afli printre acele persoane ce prefera tehnologiile Philips in materie de televizoare Full HD, atunci iti recomand modelul Philips 32PFT4101 un model Full HD versatil ce ofera o experienta de vizualizare foare buna ! Haide-ti sa aflam mai multe despre acest model

Modelul PFT4101/12 de la Philips vine in 2 dimensiuni de 32″ (82cm) 32PFT4101 si de 40″ (101cm) 40PFT4101 .Cele 2 modele pot fi gasite la Emag la un pret foarte avantajos , cu optiuni de Buy Back (promotie limitata) unde castigati un discount de pina la 200ron  plus livrare gratuita si alte avantaje.AICI  gasiti detalii suplimentare pentru o oferta de neratat! Va invitam sa cititi si Recomandarea noastra -> AICI!

In primul rand va pot spune ca acest model detine tehnologia Digital Crystal Clear ce reda un contrast profund si o imagine naturala cu detalii foarte clare, cu 69 de miliarde de culori poti fi sigur ca vei distinge fiecare detaliu cand vizionezi seria preferata de film ! Tehnologia Digital Crystal Clear ofera o experienta superioara indiferent dacă vizionați serialele preferate, știrile sau videoclipurile cu prietenii,acum va veti putea bucura de un contrast optim, de culoare și de claritate.

Designul televizorului Philips 32PFT4101 este unul misterios și extrem de puternic. Standul Philips negru subțire vă va aduce televizorul la un nou nivel. Construcția solidă a unor platforme extrem de subțiri va reflecta perfect eleganța și stilul noului televizor. Rezolutia acestui model face ca calitatea imaginii sa fie foarte  importantă. Televizoarele HD obișnuite oferă calitate, dar ne așteaptăm la mai mult. Acest model reda detaliile ascuțite în combinație cu strălucirea extraordinară, contrastul uimitor și culoarea realistă ofera o experienta de vizualizare destul de superioara.

Parerea noastra despre model

Cu ajutorul functiei Easylink ce implica portul HDMI, utilizeaza semnale necomprimante ceea ce asigura cea mai inalta calitate a datelor trimise de la sursa direct pe ecran . Easylink face posibila efectuarea majoritatii operatiunilor de pe televizor fiind necesara o singura telecomanda pentru controlarea dispozitivelor conectate la televizor .

In concluzie daca preferi un televizor Full HD de clasa medie si accesibil iti recomand acest model cu incredere deoarece in urma testarilor am obaservat o calitate superioara a modelului ce reda  o imagine realista ! Merita achizitionat .

Vezi pretul de azi 05.12.2021-> Click Aici !

 

 

Vezi si:  REVIEW – PANASONIC TX-50DX700E – Arta in propia locutinta !
Tags: Philips

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*