REVIEW – Philips 32PHT4001/12 – Pretul calitatii!

Philips 32PHT4001/12 Poze & detalii tehnice ! -> AICI !

Daca va aflati printre persoanale ce cauta un televizor performant si accesibil atunci va recomand modelul Philips 32PHT4001/12 HD un model accesibil de la Philips cu panou de tip LED. Pot spune ca acest model are un design elegant de ultima generatie folosind coneptul Philips Ultra Slim se imbina perfect cu orice camera din locuinta dumneavoastra. Folosind un contrast superior ofera imagini in format HD cu o claritate destul de ridicata avand un consum de energie redus datorita tehnologiei de iluminare LED. Ofera o stralucire ridicata si un contrast placut de culori vibrante. Recomandarea noastra -> AICI!

Televizorul Philips 32PHT4001/12 foloseste tehnologia Digital Crystal Clear ce reda o imagine naturala indiferent de sursa acesteia chiar daca viztionat serialele preferate, stirile sau videoclipurile cu prietenii, va puteti bucura de un contrast optim de culoare cu o claritate sporita . Conexiunea USB permite accesul la fotografii JPEG, muzică MP3 și fișiere video stocate pe majoritatea dispozitivelor portabile USB (dispozitive USB de stocare în masă).

Pur și simplu conectați dispozitivul USB in portul USB al televizorului pentru a accesa continutul multimedia prin browserul de conținut de pe ecran. Datorită acestui fapt, navigarea și partajarea de videoclipuri, fotografii și muzică devine acum posibila

Parerea noastra despre produs

Intrarea HDMI și Easylink al televizorului Philips 32PHT4001/12 formează o interfață de comunicație integrată. Conectorul HDMI utilizează semnale necomprimate, ceea ce asigură cea mai înaltă calitate a datelor trimise de la sursă la ecran. Desi este un model de serie intermediara ofera o gama variata de conectare reusind astfel sa fie un model fiabil ce poate fi folosit in scopuri multiple atat TV cat si display pentru calculator sau editare foto.

Daca esti in cautarea unui televizor fiabil si accesibil atunci acest model de la Philips ar fi potrivit pentru o alegere Smart .

Vezi pretul de azi 05.12.2021-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW – PANASONIC TH-84EF1W TH-75EF1W– Un TV Slim versatil !
Tags: Philips

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*