REVIEW – Philips 32PHT4112 – Raport pret/calitate bun!

Philips 32PHT4112Poze & detalii tehnice ! -> AICI !

Bun gasit, in acest topic vom discuta despre televizorul LED HD Philips 32PHT4112 un model cu un pachet de functii bine alese intr-un design elegant. In urma testarii acestui TV am observat cateva caracteristici importante . In primul rand vreau sa va spun ca televizorul Philips 32PHT4112 ofera tehnologia Digital Crystal Clear ce asigură o calitate a imaginii Full HD, un contrast ridicat și o reproducere clară a sunetului. Recomandarea noastra -> AICI!

 

Cu acest model ușor de utilizat vă veti putea bucura de divertisment fără efort.  Indiferent dacă urmăriți programele preferate, filmele, știrile sau doar petreceți timp cu prietenii, vă puteți bucura de contrast optim, de culoare și de claritate.Am observat de asemenea ca cele mai importante avantaje ale tehnologiei LED sunt consumul redus de energie, aspectul frumos, luminozitatea ridicată a imaginii, contrastul incredibil și culorile vii.

Televizorul Philips 32PHT4112 ofera doua intrari HDMI cu functie EasyLink care transmite semnale video și audio de la dispozitive la televizor. Conectorul HDMI utilizează semnale necomprimate, ceea ce asigură cea mai înaltă calitate a datelor trimise de la sursă la ecran. Funcția Philips Easylink înseamnă că aveți nevoie doar de o telecomandă pentru a efectua cele mai multe operații pe un televizor, DVD sau un player Blu-ray, set-top box sau sistem home theatre.

Parerea noastra despre produs

Conexiunea USB permite accesul la fotografii JPEG, muzică MP3 și fișiere video stocate pe majoritatea dispozitivelor portabile USB (dispozitive USB de stocare în masă). Pur și simplu conectați dispozitivul USB in portul USB al televizorului pentru a accesa continutul multimedia prin browserul de conținut de pe ecran. Datorită acestui fapt, navigarea și partajarea de videoclipuri, fotografii și muzică devine acum posibila

In concluzie acest model este un televizor ce ofera un pachet de avantaje de clasa medie, si poate fi folosit atat TV cat si display PC sau pentru editare foto, recomand cu incredere !

Vezi pretul de azi 25.01.2021-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Philips 40PFH4101 Rezolutie Full HD 1080p !
Tags: Philips

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*