REVIEW – Philips 40PFH4201 Full HD extrem de subtire !

Philips 40PFH4201 Poze & detalii tehnice ! -> AICI !

Daca te afli printre persoanele ce prefera  tehnologiile TV Full HD de la Philips, iti recomand televizorul Philips 40PFH4201 ce ofera un design cu linii extrem de subțiri ce ii ofera acestui model  un profil sofisticat. Va pot spune in primul rand ca acest model nu ar trebui să surprindă pe nimeni că ceva atât de subțire provoacă atât de mult interes, mai ales că introduce o mulțime de tehnologii noi pe piata televizoarelor de tip Full HD. Designul durabil și extrem de subțire, adaugă eleganță și stil noului televizor. Datorită unei baze extrem de durabile, va veti intreba cum poate ceva atât de mic să susțină ceva atât de mare. Va invitam sa cititi si Recomandarea noastra -> AICI!

Televizorul Philips 40PFH4201 foloseste un indicele de performanță a imaginii ce este o combinație între tehnologia de afișare Philips și tehnologia avansată de procesare a imaginii pentru a îmbunătăți fiecare element perceput: focalizare, mișcare, contrast și culoare. Indiferent de sursă, puteți să vă bucurați întotdeauna de o imagine clară, cu detalii și o profunzime incredibila. Tehnologia Digital Crystal Clear asigură precizia imaginii pe care doriți să o vizualizati.

Acet model dispune de posibilitatea conectarii dispozivelor periferice prin intermediul portului USB. Conectați un dispozitiv de stocare USB, cameră digitală, MP3 player sau alt dispozitiv multimedia la conectorul USB de pe televizor pentru a vizualiza fotografii și clipuri video și pentru a asculta muzică utilizând browserul meniului.

Parerea noastra despre produs

Cu functia Easylink ce implica portul HDMI, utilizeaza semnale necomprimante ceea ce asigura cea mai inalta calitate a datelor trimise de la sursa direct pe ecran . Easylink face posibila efectuarea majoritatii operatiunilor de pe televizor fiind necesara o singura telecomanda pentru controlarea dispozitivelor conectate la televizor .

Elegant, Modern, sofisticat si precis acest model de la Philips este un televizor de clasa medie care ridica standardul Full HD la un alt nivel . Recomand acest model cu incredere .

Vezi pretul de azi 05.12.2021-> Click Aici !

 

Vezi si:  REVIEW - Televizor LED Samsung 43M5512, 55M5512 – O super diagonala!
Tags: Philips

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*