REVIEW – Philips 40PFS5501 Smart TV Ful HD Android !

Philips 40PFS5501 Poze & detalii tehnice ! -> AICI !

Bun gasit, astazi vom discuta despre televizorul Full HD cu inerfata Android Philips 40PFS5501 ce mi-a oferit o experienta de vizualizare destul de buna in urma testarii acestui produs . Pot spune ca suporta o rezolutie Full HD 1920 x 1080, are un design subtire si elegant iar finizarea argintului metalic se potriveste perfect in orice camera oferind o tenta eleganta acesteia .

Televizorul Philips 40PFS5501 vine cu un procesor Dual Core performant ce va perminte sa navigati foarte rapid , intuitiv si distractiv. Datorită sistemului Android de pe televizor, navigarea, redarea media, vizionarea filmelor sau utilizarea aplicației este super plăcută. Va invitam sa cititi si Recomandarea noastra -> AICI!

Am observat ca platforma Android contine Magazinul Google Play și galeria de aplicații Philips ce sunt o modalitate de a depăși programele tradiționale de televiziune – acum vă așteaptă un pachet mare de filme, emisiuni TV, muzică, aplicații și jocuri sunt disponibile pe internet. 16 GB de memorie extensibilă înseamnă o cantitate mare de spațiu pentru salvarea conținutului dvs. preferat și pentru instalarea mai multor aplicații.

Parerea noastra despre model

De asemenea tehnologia Ambilight ofera o experienta unica in locuinta dumneavoastra folosind laturile luminoase din spatele televizorului pentru a ilumina peretele din spatele acestuia, oferind impresia ca imaginea depaseste limitele ecranului pentru a oferii o imagine cat mai profunda . Desi nu are suport 4K rezolutia Full HD impreuna cu platforma Google Play de la Android ofera o experienta foarte completa .

Avansat, elegant cu o silueta Ultra Slim, acest televizor este garantat a fi o imbogatire pentru interiorul dumneavoastra ! Recomand acest model fiind din ce in ce mai cauta de catre fanii Philips.

Vezi pretul de azi 05.12.2021-> Click Aici !

 

Vezi si:  REVIEW - Philips 32PHT4001/12 - Pretul calitatii!

Tags: Philips

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*