REVIEW – Philips 43PUS6401 O experienta de culori cu Ambilight !

Philips 43PUS6401 Poze & detalii tehnice ! -> AICI !

O experienta inedita de culori si o imagine ce depasete limitele ecranului este oferita de Philips alaturi de modelul Philips 43PUS6401 Smart TV 4K Ultra HD ce imbina tehnologia de redare 4K cu o gama de lumini spectaculoase. Am testat acest model de la Philips si am ramas placut impresionat de calitatiile acesti Smart TV, haide-ti sa va spun mai multe. In primul rand modelul este echipat cu toate caracteristicile pe care le asteptam de la modele mai mari si ofera capacitatea de a crea cele mai interesante opțiuni de televizoare inteligente, cum ar fi Android TV, Google Cast și Spotify. Datorită diodelor LED aflate pe spatele televizorului, lumina de pe ecran se reflectă pe peretele din spatele dispozitivului. Va invitam sa cititi si Recomandarea noastra -> AICI!

 Ambilight Philips mimează culorile pe care le vedeți pe ecran în timp real, rezultând o imagine mai mare decât ecranul în sine. Tehnologia unică Philips Ambilight lărgește optic ecranul și vă permite să vă mutați în profunzimea acțiunii. Televizorul emite o strălucire foarte largă pe ambele părți ale ecranului. Culorile, dinamica și emoțiile se deplasează din ecran – în camera dvs. – și fac din TV o experiență uimitoare.

Parerea noastra despre produs

Televizorul Philips 43PUS6401 va permite sa schimbați iPhone-ul, iPad-ul, telefonul sau tableta cu Android în telecomanda Philips. Aplicația Philips TV Remote vă permite să controlați televizorul, să afișați informații despre program și să setați memo-uri pe dispozitivul mobil. În plus, programele TV selectate pot fi transmise de pe televizor pe dispozitivul dvs. mobil, astfel încât să nu mai pierdeți nimic atunci cand parasiti camera unde este amplasat televizorul . Puteți utiliza chiar și opțiunile suplimentare de control al iluminării Ambilight dacă televizorul este echipat cu ele.

Pot spune ca televizorul Philips 43PUS6401 vine cu un pachet Smart de redarea imaginilor si controlarea acestora complet ce face posibila utilizarea acestora intr-un mod inteligent si intuitiv. Este intradevar o gama de top de la Philips ce trebuie sa faca parte din viata voastra !

Vezi pretul de azi 05.12.2021-> Click Aici !

 

Vezi si:  REVIEW - Philips 65PUS7601/12 performanta Ultra 4K !
Tags: Philips

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*