REVIEW – Philips 43PUS6501, 49PUS6501, 55PUS6501 Ambilight 4K UHD !

Philips 43/49/55PUS6501 Poze & detalii tehnice ! -> AICI !

Bun gasit la un nou review despre televizoarele Philips. Astazi vom discuta despre modelul Philips 55PUS6501 un Smart TV cu rezolutie 4K Ultra HD si cu platforma Android incorporata care ofera un sistem ambilight pe cinste . Fiecare mare lucrare de artă are nevoie de un șevalet potrivit. Conform acestui principiu, noul televizor Philips trebuie prezentat într-un mod adecvat. Va invitam sa cititi si Recomandarea noastra -> AICI!

Modelul PUS6501 de la Philips vine in 3 dimensiuni de 43″ (110cm) 43PUS6501 de 49″ (125cm) 49PUS6501  si de 55″ (140cm) 55PUS6501 .Cele 3 modele pot fi gasite la Emag la un pret foarte avantajos , cu optiuni de Buy Back (promotie limitata) unde castigati un discount de pina la 200ron  plus livrare gratuita si alte avantaje.AICI  gasiti detalii suplimentare pentru o oferta de neratat!

Bazele înguste de aluminiu, create special pentru acest model de către echipa philips, sunt o referință frumoasă la senzația de lumină din această serie impresionantă de televizoare.In primul rand vreau sa spun ca tehnologia Ambilight va va schimba perceptia asupra modul de vizionare a unui film deoarece tehnologia unică Philips Ambilight lărgește optic ecranul și vă permite să vă mutați în profunzimea acțiunii.

Televizorul emite o strălucire foarte largă pe ambele părți ale ecranului. Culorile, dinamica și emoțiile se mișcă din ecran în camera dvs. și fac din TV o experiență uimitoare. Rezoluția Ultra HD (3840×2160) ofera capacitatea de a vedea chiar și cele mai mici detalii ale unei imagini incredibil de clare. Televizorul Philips 55PUS6501 4K oferă o rezoluție de patru ori mai mare decât Full HD. Bucurați-vă de imaginea care se concentrează pe transparență și detalii, precum și de precizia remarcabilă a reproducerii detaliilor.

Parerea noastra despre produs

Cu televizorul Philips 55PUS6501 imaginile afișate pe acest model cu HDR, oferă o imagine care reflectă mai bine modul în care ochii noștri văd lumea reală. Negrul se combină cu o iluminare foarte buna pentru a asigura nivelul de realism ce nu a putut fi atins la televizor. În sfârșit, HDR vă permite să prezentați pe televizor frumusețea lumii, pe care ochii noștri o văd în fiecare zi.

Cu multe alte optiuni si functii ce fac ca acest model sa faca parte din linia de top high end Philips nu pot spune decat ca recomand cu cea mai mare incredere acest Smart TV daca doriti cu adevarat o experienta unica in locuinta dvs.

Vezi pretul de azi 20.01.2022-> Click Aici !

 

Vezi si:  REVIEW - Samsung 55Q6F performanta unica !
Tags: Philips

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*