REVIEW – Philips 65PUS6412 Android TV cu sistem Ambilight !

Philips 65PUS6412 Poze & detalii tehnice ! -> AICI !

Philips reuseste inca odata sa creeze o combinatie perfecta de calitate si design. Televizorul Philips 65PUS6412 Ultra HD 4K cu platofrma Android ofera divertisment la cel mai inalt nivel, o rezoluție spectaculoasă de 4K Ultra HD și o bază metalică elegantă. În plus, sistemul Android TV oferă practic nelimitat posibilități de divertisment la îndemână.

Va pot spune ca televizorul Philips 65PUS6412 ofera o tehnologie de iluminare externa numita tehnologia Ambilight, care emite o strălucire colorată pe două laturi pe peretele din spatele televizorului ce face să pară mult mai mare și ofera o  experiența vizuală, incomparabil mai puternică decat in cazul televizoarelor conventionale 4K . Acest model foloseste de asemenea tehnologia High Range Dynamic Plus ce este un nou standard pentru redarea video. Datorită soluțiilor inovatoare în ceea ce privește contrastul și culoarea, el redefinește conceptul de divertisment oriunde in locuinta dvs. Va invitam sa cititi si Recomandarea noastra -> AICI!

Acest model vine cu un procesor quad core ce se conectează la Android pentru a vă oferi cea mai interesantă experiență de joc. Datorită sistemului Android de pe televizor, navigarea, redarea media, vizionarea filmelor sau utilizarea aplicației este super rapidă, intuitivă și plăcută.

Parerea noastra despre model

Imbogatit cu cele mai noi functii, Perfect Natural Motion este o tehnologie premiată pentru îmbunătățirea fluxului de trafic. Elimină blocajele imaginilor, oferindu-vă o claritate extraordinară și cea mai bună calitate a imaginii. De asemenea televizorul Philips 65PUS6412 foloseste funcția Micro Dimming Pro ce optimizează contrastul televizorului, în funcție de nivelul luminozității din cameră. Software-ul specializat analizează imaginea în 6400 de zone diferite, astfel încât vă puteți bucura de un contrast uimitor și de o calitate excelentă a imaginii.

Pot spune ca este un adevarat produs de la Philips ce ofera ultimile tehnologii in materie de imagine fiind dotat de asemenea cu aplicatiile actualizate si o platforma  intuitiva !

Vezi pretul de azi 20.01.2022-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Sony 40WE660 49WE660 Youtube si Netflix cu o simpla atingere !
Tags: Philips

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*