REVIEW – Combina frigorifica Beko RCNA400E20ZGR – Culoarea Rosie!

Beko RCNA400E20ZGR

 Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

In articolul de azi, va voi prezenta combina frigorifica Beko RCNA400E20ZGR, un super produs care cu siguranta merita atentia noastra. In primul rand, trebuie sa vorbim despre aspectul acesteia, deoarece fara indoiala este unul unicat, care iese in evidenta. Modelul vine imbracat in sticla de culoare rosie, fapt ce-i acorda o eleganta deosebita. Pe langa un design interesant, materialul faciliteaza si o curatare foarte usoara a electrocasnicului. Beko RCNA400E20ZGR are o capacitate neta de 347 litri si o inaltime pe masura, de 201 cm, deci este un produs potrivit pentru o incapere ceva mai spatioasa. Inainte de a deschide usa racitorului, observam un ecran electronic inconjurat de cateva butoate. Ei bine, de acolo putem seta modul de functionare al aparatului, dar aflam si informatii despre temperatura din cele doua compartimente. In continuare, va invit sa descoperiti Recomandarea noastra -> AICI!

Dupa ce deschidem usa frigiderului, vom descoperi patru rafturi fabricate din sticla securizata, dar si un suport orizontal pentru sticle, in special pentru cele de vin. Sub acestea, avem Compartimentul EverFresh+ si Compartimentul 0 Grade. Acestea doua sunt special construite pentru conservarea alimentelor de tipul mezelurilor, branzeturilor, fructelor si/sau legumelor. Datorita functiilor speciale, acestea isi vor pastra prospetimea pentru o perioada indelungata de timp. De altfel, trebuie sa stiti faptul ca Beko RCNA400E20ZGR foloseste tehnologii precum Ion Guard, Active Dual Cooling si No Frost, cu ajutorul carora racirea se va face intr-un mod cat mai bun cu putinta, iar bacteriile nu isi vor mai face simtita prezenta. De altfel, veti scapa chiar si de mirosurile mai putin placute. Revenind la interiorul frigiderului. Pe usa acestuia, regasim alte patru rafturi. Acestea au fost special concepute pentru depozitarea borcanelor, dar si a sticlelor de mari dimensiuni. Asadar, va veti bucura de numeroase spatii de plasare a alimentelor de orice tip.

De ce sa fiti interesat de acest produs ?

Congelatorul este si el unul incapator, avand un volum de 97 litri. Acesta detine trei sertare de diferite dimensiuni, dedicate conservarii diferitor alimente. Unul dintre ele, foloseste functia de super-congelare, acesta fiind perfect pentru carne si peste. Pe langa toate aceste caracteristici extrem de interesante, Beko RCNA400E20ZGR este o combina frigorifica economica, iar asta se datoreaza faptului ca are o Clasa de eficienta energetica superioara, anume A+. De altfel, in timpul testelor am constatat placut surprins ca electrocasnicul nu este unul galagios, un alt important atuu. In opinia mea, Beko RCNA400E20ZGR este o combina perfecta pentru orice locuinta, care isi va face treaba indiferent de nevoile fiecaruia, pe care o recomand cu multa incredere!

Vezi pretul de azi 20.01.2022-> Click Aici !

 

Vezi si:  REVIEW - Beko BPEU 120 – Teste si pareri!
Tags: BEKO

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*