REVIEW – Combina Beko RCNE520K20DZX – Capacitate XXL!

Beko RCNE520K20DZX

Beko RCNE520K20DZX Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Astazi, vom afla impreuna totul despre Beko RCNE520K20DZX, o super combina frigorifica pe care am avut ocazia sa o testez. In primul rand, modelul impresioneaza prin capacitatea sa de stocare, fiind foarte incapator. El are un volum net de 450 litri si o inaltime de 192 cm, deci este recomandat unei bucatarii destul de spatioase. Designul este de asemenea deosebit. Electrocasnicul vine imbracat in Inox antiamprenta, fiind foarte modern, dar si usor de curatat. Pe usa frigiderului, dupa cum se poate vedea in poza, gasim un dispenser de apa, dispozitiv numai bun pentru zilele toride de vara, atunci cand vrem sa ne racorim cu un pahar de apa rece. Inainte de a continua articolul, va invit sa descoperiti aici Recomandarea noastra -> AICI!

Odata deschis racitorul, vom vedea trei rafturi rezistente si spatioase, fabricate din Safety glass, dar si un suport orizontal pentru sticle. Lumina din interior este asigurata de o sursa LED. Mai jos, ne vom bucura de Zona Zero Grade, dedicata carnii, pestelui sau alimentelor ce au o durata de viata scazuta, dar si de compartimentul pentru legume/fructe EverFresh+, care asigura prospetimea chiar si pana la 30 de zile.

Parerea noastra despre produs

Pe usa, Beko RCNE520K20DZX ne ofera alte trei rafturi, acestea fiind destinate depozitarii sticlelor si borcanelor. Un aspect interesant este dat de faptul ca rezervoul dispensorului de apa nu ocupa spatiu, fiind bine ascuns. Trebuie sa stiti ca modelul foloseste functii precum NeoFrost, Ion Guard, dar si un filtru activ de carbon. Toate astea fac ca racirea si congelarea sa fie eficiente si bine efectuate, mirorsurile neplacute sa dispara, iar bacteriile sa fie eliminate, atuuri asadar extrem de importante. Congelatorul este si el unul foarte spatios, avand un volum de 124 litri. Acolo, in cele trei sertare pe care le are, veti putea depozita alimente pentru o durata lunga de timp.

In timpul functionarii, am constat faptul ca Beko RCNE520K20DZX este extrem de silentioasa, sunetul produs de motor fiind aproape insesizabil. De altfel, veti fi bucurosi sa auziti ca veti face chiar economii in ceea ce priveste factura de curent electric, deoarece modelul are o clasa energetica superioara A+. In opinia mea, aceasta combina frigorifica este una performanta, spatioasa si foarte bine construita, deci o recomand absolut tuturor, chiar si celor pretentiosi. Probabil va ganditi ca un astfel de electrocasnic are un pret piperat, insa nu este asa. Beko RCNE520K20DZX ne incanta cu un pret foarte bun avand in vedere tot ceea ce ne ofera!

Vezi pretul de azi 20.01.2022-> Click Aici !

 

Vezi si:  REVIEW - Beko RDNE535E20ZX - Ever Frost + Clasa A+
Tags: BEKO

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*