REVIEW – Pyramis FSG 185 pret de top!

Pyramis FSG 185 Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Pyramis nu este un brand ieftin sau de buget dar vine sa compenseze acest lucru prin aspect si tehnologie. Grecii, caci acolo isi are originile brandul, au investit in cei peste 50 ani de experienta, in design, functionalitate si dotarile produselor pe care le pun pe piata.

Va invitam sa cititi randurile de mai jos daca sunteti in cautarea unei combine frigorifice si daca sunteti dispusi sa cheltuiti mai mult de 3000 de lei pe un astfel de produs.

Combina frigorifica Pyramis FSG 185 vine cu un aspect exterior pe inox, dintr-un material anti-amprenta, adica nu raman urme pe el atunci cand inchideti/deschideti frigiderul, lucru care pe materialele lucioase este destul de enervant.Va recomand sa vedeti si Recomandarea noastra -> AICI!

Este si incapatoare, in frigider avand 233 litri iar in congelator 85 litri, insumand un volum total de 318 litri.  In acest spatiu, dispuneti de cate 3 rafturi, atat in congelator cat si in frigider, dar si de compartimentul pentur legume/fructe. Aveti si clasicele accesorii – tavile pentru gheata si oua dar si compartiment dedicate pentru sticle.

Combina frigorifica Pyramis FSG 185 are usile reversibile, pentru a va fi usor in situatiile in care vreti sa-I schimbati pozitia si doriti sa faceti deschiderea invers de cat ati facut-o pana atunci.

Se incadreaza intr-o clasa buna, de eficienta energetica – A+, lucru care s etraduce intr-un consum cam cu 20% mai mic decat cele din clasa, A. consuma un pic peste 1Kwh pe zi.

Despre Pyramis FSG 185

Fiind no frost in intregime, grija dezghetarii acestui apparat nu va mai apartine – puteti sa facet ice doriti in timpul pe care il alocati in mod normal acestei activitati.

Ca dimensiuni, va rugam sa luati in considerare urmatoarele, inainte de comandarea produsului: 185 cm inaltime, 65 cm adancime, 60 cm latime.

Asa cum ziceam la inceput, pretul produsului se situeaza in jurul a 4000 RON, insa isi merita banii, fiind foarte bine lucrat si finisat.

Vezi pretul de azi 05.12.2021-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Liebherr CUwb 3311 consum redus de energie!
Tags: PYRAMIS

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*