REVIEW – Pyramis FSK185 un super pret!

Pyramis FSK185 Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

In plin sezon de vara, cand nevoia de spatiu de refrigerare creste exponential, venim in intampinarea Dvs cu cateva detalii despre un produs bun si frumos, in speranta ca va putem facilita luarea deciziei.

Asa cum va povesteam si in alte articole, brandul Pyramis care isi are originile in Grecia, pune pe piata international produse cu design deosebit si o super calitate, insa inglobeaza aceste doua “plusuri” intr-un pret pe masura, produsele lor neavand primul pret in piata, lucru firesc de altfel.Va recomand sa vedeti si Recomandarea noastra -> AICI!

Combina frigorifica Pyramis FSK185 Black Glass este un exemplar voluminos, cu un volum total de 301 litri, sufficient pentru familii mari, de exemplu. Cei 210 litri din frigider vin la pachet cu 4 polite din sticla dar si 4 rafturi pe usa. Congelatorul ofera 91 litri de depozitare si 3 compartimente in interior. Sunt nelipsite accesoriile precum tava pentru oua si cea pentru gheata, precum si compartimentul de legume fructe din interiorul frigiderului.

Sistemul de dezghetare difera de la zona de frigider la cea de congelator, la prima fiind automat iar la a doua manual.

Ca dimensiuni este important la masurati caci trebuie sa pregatiti 60 cm latime si adancime si 186 cm pentru a avea loc in bucataria Dvs.

Clasa energetica din care face parte este A+, lucru care va ajuta sa faceti economii la factura de curent, traducandu-se in 20% mai putin consum – mai exact, la nivel de an va consuma 269 de kWh iar pe zi – 0.74 kWh. Nici la zgomot nu sta rau – produce 40 dB, mai putin chiar decat alte exemplare din aceeasi gama, chiar si de la alti producatori renumiti.

Pareri despre Pyramis FSK185

Modelul acesta vine pe combinatia de sticla neagra – este foarte pretios ca aspect si cu siguranta nu va ramane neobservat. Deschiderea lui se face pe doua usi – sus aflandu-se frigiderul iar jos congelatorul.

Daca ati pregatit in jur de 3100 RON buget de cheltuit, noi il recomandam cu drag pe acesta.

Vezi pretul de azi 20.01.2022-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Indesit IWD 71051 CECO - Performanta superioara !
Tags: PYRAMIS

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*