REVIEW – Pyramis FSM173 pret promotional!

Pyramis FSM173 Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Nu stim daca ati auzit sau nu de Pyramis, dar va spunem ca este unul dintre cele mai vechi branduri de electrocasnice de pe piata noastra si cea internationala. Cei care le produc sunt niste greci si punctul lor forte, cel cu care au fost cunoscuti in trecut, sunt chiuvetele. Brandul este lider pe piata din grecia.

In randurile ce urmeaza avem placerea sa va povestim despre un produs foarte interesant, o solutie buna pentru bucataria Dvs.

Daca doriti sa inlocuiti actualul frigider, va propunem sa urmariti in randurile de mai jos detalii si specificatii despre Frigider cu doua usi Pyramis FSM173.Daca doriti sa cumparati acest produs sa invit sa vedeti si Recomandarea noastra -> AICI!

Este un produs foarte voluminous, evident, atat la interior, cat si la exterior – notati masurile acestuia, intrucat este foarte important ca inainte sa faceti comanda, sa va asigurati ca intra atat pe usa cat si acolo unde vreti sa-l plasati – 173 cm inaltime, latime de 78 cm si adancime de 77 cm.

Din punct de vedere al consumului se situeaza binisor – 1 kWh pe zi, adica 365 kWh pe an. Vine la pachet si cu clasa de eficienta energetica A+ si cu un nivel de zgomot de 45 dB – avand in vedere ca un frigider minibar produce 39-40 dB, va dati seama ca si raportul de consum al acestuia este unul bun.

In total acest mastodont ofera un spatiu de refrigerare si congelare generos, mai exact 478 litri – sunt si side by side-uri care sunt atat de mari. Acest volum, este impartit in 353 litri frigiderul si 125 litri congelatorul. Avem in frigider 4 polite, respectiv 4 compartimente pe usa, iar in congelator beneficiem de doua compartimente.

Despre Pyramis FSM173

La Frigiderul cu doua usi Pyramis FSM173, congelatorul este dispus in partea superioara, iar frigiderul in cea inferioara.

Aspectul exterior este de din inox, ceea ce ii va da o nota foarte moderna.

Pretul pietei este undeva pe la 4000 RON, asa ca daca il gasiti sub pretul asta, chiar va fi o afacere buna.

Vezi pretul de azi 20.01.2022-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Hotpoint RPG 846 DD pret bun pe piata romana!
Tags: PYRAMIS

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*