REVIEW – Combina Arctic AK60320MT+ – Culoarea argintie!

Arctic AK60320MT+

Arctic AK60320MT+ Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Arctic AK60320MT+ este numele produsului pe care am avut ocazia sa-l testez chiar in urma cu o zi. Ca de fiecare data, am revenit cu un review pentru voi in care veti descoperi toate aspectele importante legate de acest produs. Dupa cum se poate observa, aceasta combina frigorifica are un design aparate, dat de culoarea argintie in care vine. Ea are un design modern, dar si elegant in acelasi timp, ceea ce o face sa fie potrivita pentru orice tip de bucatarie.

Apropo de asta, Arctic AK60320MT+ are un volum net de 295 litri, dar si o inaltime de aproximativ 185 cm. Vorbim deci despre un electrocasnic de dimensiuni medii, fabricat pentru familii compuse din 2/3 persoane. Personal, recomand achizitia ei pentru incaperi de dimensiuni medii. Daca vreti sa aflati opiniile altor persoane despre produs, va invit calduros sa descoperiti aici Recomandarea noastra -> AICI!

Ambele usi pe care Arctic AK60320MT+ le detine sunt reversibile. Astfel, voi le puteti monta in functie de preferinte si nevoile date de spatiu. Odata ce deschidem frigiderul, observam patru rafturi fabricate din sticla securizata, aceste fiind ajustabile. Pe tavanul frigiderului avem sursa de iluminare, dar si termostatul, de unde putem seta temperatura/puterea dorită. În partea de jos, avem compartimentul Fresh. În acesta putem depozita o cantitate însemnată de fructe și legume, alimente ce își vor păstra prospețimea o perioadă mai lungă de timp.

Pe ușa frigiderului avem parte de încă patru rafturi confecționate din plastic rezistent. Pe acestea putem depozita borcane, ouă, dar chiar și sticle XXL, care se vor potrivi perfect indiferent de înălțimea lor. Congelatorul este destul de spațios, având o capacitate de 90 litri. În interiorul acestuia, găsim trei sertare încăpătoare și bine compartimentate. Primul dintre ele poate folosi și functia de congelare rapidă, fiind perfect pentru depozitarea peștelui și a cărnii.

Pareri finale si pret Arctic AK60320MT+

Inainte de a finaliza articolul, vreau sa stiti ca aceasta combina frigorifica va ofera si functia de avertizare sonoara. Aceasta se va activa in momentul in care veti uita usa deschisa sau daca contactul nu va fi unul perfect. De altfel, in timpul functionarii, modelul este unul foarte silentios, dar si economic. El foloseste clasa energetica de consum A+, fiind una superioara.

In opinia mea, Arctic AK60320MT+ este un electrocasnic foarte bine construit. El poate fi cumparat la un pret bun pentru tot ceea ce ofera clientilor sai. De aceea, eu il recomand cu incredere, chiar si celor mai pretentiosi dintre voi.

Vezi pretul de azi 20.01.2022-> Click Aici !

 

Vezi si:  REVIEW - Frigider cu o usa Arctic ANFB276+ - Volum de 250 litri !
Tags: ARCTIC

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*