REVIEW – Masina de spalat Beko HITV8733BO – Incorporabila cu uscator!

Beko HITV8733BO

Beko HITV8733BO Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

In articolul de azi descoperim un electrocasnic incorporabil, pe numele lui Beko HITV8733BO. Este vorba despre o masina de spalat rufe care are in dotarea sa si un uscator, deci, daca vreti, un produs 3 in 1. Evident, astfel de dispozitive sunt dedicate persoanelor care vor sa le ascunda in mobilier, aspect ce acorda o oarecare eleganta si modernitate in incaperi. Beko HITV8733BO se integreaza perfect, avand in sinea sa un design foarte bine reusit. Modelul este de altfel si usor de folosit, datorita butonului central de unde selectam programele de spalare, dar si datorita butoanelor secundare de unde putem seta puterea de rotatie, temperatura sau functiile speciale. Tot acolo, avem un ecran LED ce ne ofera informatii despre modul de functionare, dar si despre timpul ramas pana la terminarea procesului de spalare. Modelul este apreciat in randul clientilor, iar inainte de a continua cu review-ul, va propun sa cititi aici Recomandarea noastra -> AICI!

Beko HITV8733BO vine cu programe dedicate fiecarui tip de material in parte, fie ca vorbim despre sintetice, fie ca vorbim despre bumbac, lana etc. Un alt aspect interesant la aceasta masina de spalat este dat de tehnologiile pe care le foloseste. Printre cele mai importante sunt:  Motorul ProSmart Inverter, rezistenta nichelata, dar si Optisesne. Cea din urma mentionata face ca consumul de apa si detergent sa fie unul minim, deoarece masina va folosi in functie de incarcare, material etc. Beko HITV8733BO poate fi incarcata cu 8 kilograme de rufe, deci se adreseaza unei familii numeroase. Atunci cand vorbim despre uscator, pot fi incarcate pana la 5 kg. Printre altele, vreau sa va spun faptul ca produsul are si functia AQuawave, care asigura o curatare a rufelor foarte ficienta, insa blanda, fara ca acestea sa fie deteriorate sau sifonate excesiv.

Pareri despre produs !

Am testat Beko HITV8733BO atat la un program scurt de spalare, cat si la unul ceva mai lung. Rezultatul a fost unul foarte bun, rufele fiind spalate, clatite si stoarse foarte bine. Apropo de stoarcere, aceasta masina de spalat rufe suporta pana la 1400 RPM, deci este una foarte eficienta. Chiar daca rufele vor iesi din cuva fara sa fie imbibate excesiv in apa, voi le veti putea purta aproape direct. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa le puneti in programul de uscare si in scurt timp acestea vor fi gata! Pe langa toate aceste caracteristici, Beko HITV8733BO incanta si cu o clasa energetica de consum superioara, fiind foarte economa, dar si cu un nivel redus de zgomot. Datorita functiilor speciale, masina de spalat este una silentioasa, care va putea fi folosita la orice ora. Personal am ramas placut surprins de ea, iar pretul la care poate fi cumparata este unul excelent.

Vezi pretul de azi 20.01.2022-> Click Aici !

 

Vezi si:  REVIEW - VORTEX VAI-A1217FA – Un super pret!
Tags: BEKO

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*