REVIEW – Beko HTV8733XS0 – Masina de spalat cu uscator!

Beko HTV8733XS0

Beko HTV8733XS0 Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

In acest review va voi prezenta tot ceea ce va intereseaza despre Beko HTV8733XS0, o masina de spalat cu uscator, care incanta cu functii de ultima generatie! Desginul sau este unul modern, cu tente elegante, venind in culoarea alba cu nuante de negru si gri. Panoul de comanda este extrem de usor de folosit de catre oricine. In centru, regasim un buton rotativ cu ajutorul carora putem selecta programele. In dreapta, avem butoane secundare pentru functiile speciale, dar si un ecran LED care ne ofera in permanenta informatii despre timpul ramas, forta de centrifugare, temperatura, dar si despre modul de spalare/uscare ales. Vorbim despre o masina de spalat rufe care are o capacitate de incarcare generoasa, de 8 kg, iar cea de uscare este de 5 kg. Asadar, produsul este destinat unei familii formate din minim patru membri. Inainte de a continua articolul, va invit sa cititi aici Recomandarea noastra -> AICI!

Beko HTV8733XS0 vine cu programe de spalare destinate oricarui tip de articol de imbracaminte, indiferent de materilaul din care acestea sunt fabricate. De altfel, va veti bucura si de un program rapid ce dureaza doar 14 minute, fiind numai bun pentru articolele cu un grad mic de murdarie. Tehnologiile speciale pe care modelul le foloseste sunt: Aquafusion, Aquawave, Optisense, Motor ProSmart Inverter, Silent Tech si nu numai. Toate acestea fac ca procesul de spalare/uscare sa fie unul economic si silentios. Masina de spalat consuma apa si detergent exact cat are nevoie, fara sa faca risipa. Am testat programul de uscare al hainelor, iar acesta m-a impresionat placut. La finalul acestuia, rufele au fost uscate perfect, fiind gata de purtare!

Pareri Beko HTV8733XS0

Trebuie sa stiti ca aceasta masina de spalat cu uscator suporta pana la 1400 rotatii per minut, deci rufele vor fi aproape complet stoarse inainte de a fi uscate. Am folosit Beko HTV8733XS0 atat la programul de 14 minute, cat si la unul ceva mai lung, de aproximativ 1 ora si jumatate. Rezultatul a fost acelasi, anume rufe spalate, clatite si stoarse perfect. Pe langa un consum redus de apa si detergent, masina de spalat este foarte econimica chiar si atunci cand vine vorba de curent electric, un alt atuu important. Asadar, am ajuns la concluzia ca cei care isi doresc o masina de spalat rufe performanta, dotata cu multe functii, plus un uscator, atunci Beko HTV8733XS0 li se potriveste la perfectie. Daca doriti sa o achizitionati, trebuie sa stiti ca va veti bucura si de un raport pret/functionabilitate foarte, foarte bun!

Vezi pretul de azi 20.01.2022-> Click Aici !

 

Vezi si:  REVIEW – Beko BDIN 120 - Potrivit pentru tine
Tags: BEKO

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*