REVIEW – Combina frigorifica Beko RCNE520K20XP – O super capacitate!

Beko RCNE520K20XP

Beko RCNE520K20XP Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Beko RCNE520K20XP este numele ultimul produs pe care l-am testat pentru voi. Este vorba de o super combina frigorifica care incanta in primul rand cu capacitatea sa. Aceasta are un volum net de 454 litri si o inaltime de 192 cm, deci vorbim despre un dispozitiv potrivit pentru o bucatarie ceva mai incapatoare, folosit de minim 4 persoane. La capitolul design, aceasta combina Beko sta impecabil. Ea vine in culoarea metalului, fiind argintie, aspect ce acorda un plus de modernitate. Modelul foloseste functia NeoFrost, cu ajutorul careia va veti bucura de conditii excelente de conservare, deoarece racirea se realizeaza prin dispersarea curentilor de aer ventilati uniform. De altfel, aceasta combina foloseste un filtru activ de carbon, care ajuta la eliminarea mirosurilor neplacute, dar si la reducerea riscului de aparitie al bacteriilor. In continuare, va invit sa cititi aici Recomandarea noastra -> AICI!

Odata deschisa usa frigiderului, veti observa trei rafturi extrem de bine construite, deoarece acestea va ofera posibilitatea de a depozita recipiente voluminoase. Rafturile sunt fabricate din sticla securizata. Mai jos, putem observa o cutie special construita pentru pastrarea fructelor si legumelor. Datorita functiilor speciale, acestea isi vor pastra prospetimea o perioada mult mai lunga de timp. Pe usa racitorului avem de asemenea trei rafturi dedicate sticlelor si borcanelor. Beko RCNE520K20XP ne ofera un congelator foarte spatios, care este dotat cu trei sertare. Datorita tehnologiei No Frost, congelatorul nu va forma niciodata gheata excesiva, deci puteti scapa de aceasta grija.

Parerea noastra despre produs !

In timp ce testam combina frigorifica Beko RCNE520K20XP, am descoperit faptul ca este extrem de silentioasa, chiar si atunci cand motoarele sale sunt in plina functiune. De altfel, datorita clasei energetice superioare A+, acest electrocasnic va face ca factura de electricitate sa scada considerabil. Printre altele, in momentul in care veti achizitiona acest produs veti primi si o tava pentru gheata si un suport pentru oua. Asadar, ajunsi la finalul review-ului, vreau sa va spun parerea mea. Personal consider ca Beko RCNE520K20XP este o combina frigorifica destinata chiar si pentru cei mai pretentiosi dintre noi. Produsul incanta cu functii performante, cu un spatiu de depozitare mare, dar si cu un pret foarte bun. Spor la cumparaturi!

Vezi pretul de azi 20.01.2022-> Click Aici !

 

Vezi si:  REVIEW - Masina de spalat rufe Beko WTC6733XS0 – Super clasa de consum!
Tags: BEKO

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*