REVIEW – LG 24MT48DF – Full HD cu imagini naturale !

LG 24MT48DF Poze & detalii tehnice ! -> AICI !

Astazi vom discuta despre un produs foarte interesant, care merita atentie deplina, petru ca rar intalnim un televizor asa ieftin care poate fi solutia potrivita chiar si ca monitor. Este vorba despre modelul LG 24MT48DF pe care il vom descoperi in acest articol. Televizorul LG 24MT48DF are diagonala de 24 “, si designul arata foarte bine. Recomandarea noastra -> AICI!

Modelul este pregătit pentru rezolutia HD, astfel încât întregul dvs. conținut de înaltă rezoluție va beneficia de un contrast mai bun. Ideal pentru jocuri și scene întunecate în filme. Rezolutia maxima suportata de acesta este de 1366 x 768 pixeli. Ecranul este dotat cu un stabilizator pentru prelucrarea culorilor și un mod DAS pentru jocurile cu miscare rapida. Se poate monta pe perete cu suportul Vesa ca un televizor obijnuit sau conectați-l la un computer utilizând un cablu HMDI, ceea ce îl face o opțiune ideală pentru utilizatorii de internet sau fanii filmelor online.

Televizorul LG 24MT48DF suporta conectarea la mai multe surse si de asemenea este un monitor foarte bun pentru computer. Afiseaza bine imaginea in jocuri avand timpul de raspuns de 5 ms asa ca este potrivit si pentru orice tip de continut. Sunetul este si el destul de ok o putere de 2 x 5 w dotat cu Virtual surround, AVL si Equalizer.

De ce sa cumparam acest Smart TV ?

Pe partea de conectare LG 24MT48DF are un port usb si un port HDMI, o intrare Scart si un tuner digital DVB – T / C. Ultimele detalii despre care pot sa va mai vorbesc sunt dimensiunile acestuia care sunt de 556.0 x 53.1 x 345.2 mm. Pretul este foarte decent, si merita sa aruncati o privire asupra acestui produs.

 Vezi pretul de azi 20.01.2022-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW – LG F2J5QN4W Opinii si teste!
Tags: LG

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*