REVIEW – LG 43LJ594V 49LJ594V – Un Smart TV cu rezolutie FHD

LG 43/49LJ594V Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Zilele trecute am observat acest produs și a tras atenția deoarece oferă mai multe caracteristici Premium la un preț foarte accesibil. Modelul LED Smart LG 43LJ594V, Full HD vine cu tehnologie modernă pentru a oferi o experiență minunată de fiecare dată când vei viziona programele favorite.

Modelul LJ594V de la LG vine in 2 dimensiuni de 49″ (110cm) 43LJ594V, de 49″ (125cm) 49LJ594V .Cele 2 modele pot fi gasite la Emag la un pret foarte avantajos , cu optiuni de Buy Back (promotie limitata) unde castigati un discount de pina la 200ron  plus livrare gratuita si alte avantaje. Puteti sa vedeti si Recomandarea noastra -> AICI!

Pot să spun despre acest model că arată foarte elegant având foarte multe caracteristici interesante, și un design absolut superb care arată bine din orice unghi. În plus de asta cu partea de imagine televizorul oferă tehnologia upscaling care impresionează deoarece conținutul de o calitate mai slabă va fi îmbunătățit și afișat cu o calitate absolut impresionanta.

LG 43LJ594V are un ecran cu o diagonală de 108 cm și rezoluție full HD pana la 1920 x 1080 pixeli. El mai beneficiază de mai multe tehnologii de procesare a imaginii: Resolution Upscaler, Color Master Engine, HEVC Decoder, VP9 Decoder si True Motion.

Parerea noastra despre produs

Dacă acest lucru nu va convins o să vă mai spun că televizorul poate fi conectat la internet prin WiFi integrat și puteți accesa programele favorite cu mare ușurință sau puteți intra pur și simplu pe YouTube sau să intrați pe rețelele sociale stînd comod pe canapea.

Pe lângă aceste lucruri putem să mai specificăm că LG 43LJ594V are o intrare usb și două porturi HDMI care vă permite să vă conectați la diverse surse de conținut video. Dacă ați hotărât să achiziționați modelul luați la cunoștință faptul că acesta măsoară dimensiunea de 977 x 80.8 x 575 mm fără stand.  Până la acest fapt vă mai informez că puterea consumată este una foarte mică, având o eficiență energetică ridicată el consumă doar 54 de wati. In mod sigur este o achizitie foarte buna pe care o recomand, cu incredere pentru ca pretul este unul avantajos.

Vezi pretul de azi 26.01.2021-> Click Aici !

 

Vezi si:  REVIEW - LG OLED55B6J - Smart TV de ultima generatie !
Tags: LG

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*