REVIEW – LG 43LJ614V – Full HD, Design elegant !

LG 43LJ614V Poze & detalii tehnice ! -> AICI !

Pentru cei pasionați de tehnologie sau pentru cei care doresc să își achiziționeze un nou televizor, am testat recent modelul Smart TV LG 43LJ614V care ma impresionat și îmi face plăcere să vă prezint caracteristicile acesteia în articolul ce urmează.

Faceți cunoștință cu un televizor inteligent care vă ajută să vizionați programele TV sau să intrați pe internet cu mare ușurință. Sistemul de operare webOS te ajută să aveti parte de toate aplicațiile necesare pentru a fi conectat cu lumea, sau pentru a accesa diverse surse de conținut video, sau servicii de streaming online. În plus de asta LG 43LJ614V mai oferă și câteva posibilități de conectare la sursele externe de conținut video despre care o să discutăm.Trebuie sa vedeti si Recomandarea noastra -> AICI!

Dacă ați decis să achiziționați modelul pot să vă spun că ați făcut alegerea inteligentă, pentru că tehnologiile avansate de procesare a imaginilor oferă o experiență absolut captivantă pe ecranul său de 108 cm care suportă rezoluție full HD până la 1920 x 1080 pixeli. În plus beneficiați de un sunet cu o putere de 20w pe difuzoare stereo care vor furniza un sunet surround de foarte buna calitate.

Parerea noastra despre produs !

Acuma să vă povestesc puțin și despre partea de conectare a modelului. Aflați că acesta se poate conecta la internet prin WiFi integrat iar recepția programelor digitale se face cu ajutorul tunerului digital integrat DVB-T2/C/S2. O să vă mai spun că cele două porturi USB pe care le am găsit pe acest model vă pot ajuta să accesați sursele de conținut de pe medii de stocare externe. Iar cele trei porturi HDMI sunt foarte bune pentru a te conecta la alte surse cum ar fi console de jocuri sau laptopul personal.

Alte caracteristici ale modelului LG 43LJ614V mai sunt dimensiunile acesteia fără stand care măsoară 974 x 70.3 x 571 mm iar televizorul poate fi montat oriunde cu suportul Vesa care se achiziționează separat. Prețul acestui televizor este foarte ok așa că recomand cu căldură achiziția aceasta.

Vezi pretul de azi 25.01.2021-> Click Aici !

 

Vezi si:  REVIEW – LG F2J5TN3W pret bun pentru o masina dotata!
Tags: LG

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*