REVIEW – LG 55UJ6517 – Raport pret/calitate bun!

LG 55UJ6517 Poze & detalii tehnice ! -> AICI !

Vreau să vă prezint un model de televizor foarte interesant care mi-a atras atenția încă de când a apărut pe piață. Așa că am decis să fac un review complet modelului LG 55UJ6517, care vine foarte dotat cu tehnologie 4K și cu un ecran generos de 139 de cm. Trebuie să recunosc că LG 55UJ6517 arata fabulos din toate unghiurile din care ai privi. El are un design foarte stilat și va înfrumuseța orice cameră în care îl vei pune. Despre ecran pot să vă spun că suportă rezoluția 3840×2160 pixel fiind un ecran Ultra HD 4k pregătit pentru orice fel de conținut video. Recomandarea noastra -> AICI!

Ca și caracteristici de imagine el vine foarte dotat cu tehnologia HDR. LG 55UJ6517 face ca procesarea avansată a imaginilor cu efect HDR să aducă rezultate de cea mai bună calitate care vor impresiona și pe cei mai pretențioși dintre voi. O altă inovație este Ultra Luminance care este super tehnologia care va ajuta să controleze efectul strălucitor al luminii și a contrastului oferind umbre mult mai Intense și detalii scoase la iveală care pe alte modele nu se vedeau.

Orice imagine nu este la fel de prețioasă dacă nu vine cu un sunet surround astfel pot să spun că televizorul oferă un sunet de foarte buna calitate.

Parerea noastra despre produs :

Televizorul oferă pe partea de conectare acces la internet prin WiFi, două porturi USB cu funcție de redare multimedia, și 4 porturi HDMI pentru conectarea mai multor surse de conținut video simultan.

Acestea fiind spuse sunt sigur că puteți să trageți o concluzie destul de buna despre acest model așa că puteți decide dacă merită achiziționat eu vă spun cu încredere că merită.

 Vezi pretul de azi 05.12.2021-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW – LG GSJ961NEBZ Sistem Door in Door!
Tags: LG

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*