REVIEW – LG 75SJ955V – Un 4K Smart TV la un pret foarte bun !

LG 75SJ955V Poze & detalii tehnice ! -> AICI !

Astăzi vreau să vă prezint un Superb televizor de la LG care vine cu cele mai noi tehnologii de pe piață. Este vorba despre modelul LG 75SJ955V care oferă un ecran uriaș de 190 cm și tehnologie cu rezoluția UHD despre care vom discuta mai detaliat.

Pe lângă faptul că este destul de mare aceste con oferă tehnologia HDR care concurează cu cei mai puternici producători de televizoare 4K din industrie. Pe lângă HDR-ul avansat, acest televizor LG 75SJ955V oferă de asemenea decodare pentru HDR10, HLG și Dolby Vision HDR10 care este utilizat pe scară largă pe consolele de jocuri UHD de la Sony și Microsoft HLG (Hibrid Log Gamma HDR) care este pregatit pentru a deveni standard pentru transmiterea semnalelor 4K. Cred ca sunteti interesat si de Recomandarea noastra -> AICI!

Pot sa va spun ca sunetul este îmbunătățit cu sistemul difuzoarelor Harman Kardon 4.2.Dezvoltat în colaborare cu experții AV și Hi-Fi Harman Kardon, acest sistem audio este chiar mai impresionant decât pare. Puterea este de 2 x 30 wati și sistemul difuzoarelor cu 4 canale oferă un sunet mai puternic, chiar și în încăperi mari.

De ce sa cumpar acest televizor?

LG 75SJ955V este apreciat pe scară largă ca avand unul dintre cele mai bune interfețe inteligente TV, sistemul de operare webOS 3.5 al producatorului LG este mai rafinat decât oricând. Actualizarea hardware-ului înseamnă că webOS este cu 40% mai rapid decât înainte, făcând din acesta o experiență fără probleme. În plus de asta televizorul se poate conecta la internet prin WiFi integrat și mai beneficiază de 4 porturi HDMI, 3 intrări USB și o ieșire audio digitală optică. L dimensiunea sa de 1680 x 959 x 56 mm, trebuie gandit bine locul unde trebuie amplasat. Mai specific si un consum de energie electrica de 202 w. Pe scurt, cred ca v-ati convins daca doriti sa achizitionati acest model, deoarece am fost destul de explicit, si pe langa asta recomand sa accesati linkurile de pe pagina pentru a descoperi o oferta foarte buna.

Vezi pretul de azi 25.01.2021-> Click Aici !

 

Vezi si:  REVIEW – LG GBB59PZKVS pret avansat !
Tags: LG

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*