REVIEW – LG OLED55E7N – Smart TV o gama de TOP!

LG OLED55E7N Poze & detalii tehnice ! -> AICI !

Descoperiti in acest review modelul LG OLED55E7N care este un televizor de foarte buna calitate, si ofera performante foarte mari fiind un Smart Tv de top.  Va voi oferi detaliile necesare achiztionarii televizorului si un pret mai avantajos daca cititi acest review pana la capat. Puteti citi si Recomandarea noastra -> AICI!

Televizorul arata impresionant, si ofera multe caracteristici la un standard foarte inalt.  LG OLED55E7N este probabil unul dintre cele mai uimitoare și mai remarcabile televizoare pentru anul acesta. Panoul OLED oferă cea mai bună profunzime și cel mai intens nivel de  negru decat orice televizor. Negrul este negru iar contrastul este fix acolo unde trebuie. Reproducerea culorilor este de asemenea uimitoare. Atâta timp cât configurați corect setările televizorului, va oferi culori uimitoare, adânci și bogate, care depășesc generația anterioară LG OLED. Ecranul de 139 cm ofera rezolutia Ultra HD / 4K pana la 3840 × 2160 pixeli.

Un alt lucru care merită menționat este faptul că timpul de răspuns al acestui televizor este atât de rapid încât problema cunoscută a neclarității mișcării la panourilor LCD a trecut si pe OLED. Aceasta înseamnă că videoclipurile sau filmele care nu sunt filmate la o rată de cadre ridicată pot obține un efect de stroboscopie. Mai mentionez calitatea audio care este exceptionala. Cu puterea de 2 X 20W livrata stereo, ofera un efect surround datorita tehnologiilor DOLBY ATMOS si Dolby Surround.

De ce sa cumparati acest Televizor ?

Puteti descoperi pe partea de conectare posibilitati multiple. Wi-Fi integrat, 4 porturi HDMI si 3 intrari USB sunt mai mult decat suficiente pentru a te bucura de Smart Tv-ul LG OLED55E7N. Consumul energetic este si el foarte echilibrat, doar 112 w pentru imensul ecran 139 cm? Da exact! Foarte putin consuma. Foarte puternic, si foarte interesant, acest model. asa ca nu ramane decat sa incercati linkul nostru pentru a obtine un pret avantajos chiar astazi.

Vezi pretul de azi 20.01.2022-> Click Aici !

 

Vezi si:  REVIEW-Samsung 40MU6102 -imagini vibrante!-PARERI
Tags: LG

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*