REVIEW – Liebherr G 1213 pret de top!

Liebherr G 1213 Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Vă prezint un congelator tip masa de la compania Liebherr. Cu o experiență de 60 de ani compania aceasta a fost precizată în producerea de frigidere si congelatoare inovatii de foarte buna calitate. Acest lucru putem spune și despre modelul Liebherr G 1213 Care este un congelator încăpător prezentând mai multe funcții avansate pentru păstrarea alimentelor și produselor din carne pe termen lung de timp. Veți descoperi majoritatea caracteristicilor și prețul promoțional de astăzi.

Pot să vă spun despre acest congelator că are un volum net total de 98 l. Vine cu un design alb și are o deschidere standard de audit și spre dreapta. Sistemul de gestiunea spațiului interior este de tip Vario space, adică un spațiu variabil care poate fi creat cu ușurință de către dumneavoastră.Citiți mai multe detalii chiar aici. Recomandarea noastra -> AICI!

Modelul beneficiază de funcție automată denumită Super Frost. Adică este un sistem de congelare rapidă, care este ideal pentru activare momentul în care adăugați mai multe alimente proaspete în interior.

Acum vreau să vă vorbesc despre funcția Smart Frost. Această funcție în viață mai repede alimentele și reduce formarea de gheață pe produsele din interior. Pe lângă Acest lucru trebuie să menționez faptul că beneficiază de un sistem de întreținere foarte ușoară pentru interiorul acestuia. Dezghețare manuală se va face foarte ușor. Liebherr G 1213 este un congelator de foarte buna calitate.

Păreri Liebherr G 1213

Vreau sa vă spun că acest model are o capacitate de congelare de 11 kilograme pe 24 de ore și beneficiază de două compartimente separate în interior. Pe langa acest lucru Liebherr G 1213 consuma foarte puțină energie electrică fiind clasat A+, acesta consumă 199 de kw pe an.

Recomand congelatorul familiilor care mai au un frigider dar nu beneficiază de spațiu suficient în congelator. Verificați prețul promoțional de astăzi.

Vezi pretul de azi 05.12.2021-> Click Aici !

Vezi si:  REVIEW - Liebherr Premium KBPes 4354 - Calitate la un pret bun!

Tags: Liebherr

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*