REVIEW – Masina de spalat rufe Slim Arctic APL71012BDW1, Oferta Speciala!

Arctic APL71012BDW1 Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Astazi, în acest articol vom discuta despre un produs despre care ne face plăcere să vi-l prezentăm pentru că am văzut că este foarte căutat. Arctic APL71012BDW1 este mașina de spălat despre care vom discuta detaliat în acest review și vom dezvălui și prețul cel mai avantajos de unde poate fi achiziționata. Descoperiti si Recomandarea noastra -> AICI!

Putem spune despre această mașină de spălat că este una obișnuită la fel ca toate celelalte. Pot să vă spun că ea este o mașină de spălat Slim cu o capacitate de încărcare de 7 kg care oferă multe programe de spălare cu un consum redus de energie și de apă. Arctic APL71012BDW1 oferă cele mai noi tehnologii pentru a beneficia de un confort sporit.

Această mașină de spălat ofera o turație maximă de 1000 de rotații pe minut. Această viteză de stoarcere pe care o poți alege este foarte buna dar poate fi setată și o viteză mai mică de până la 400 de rotații. Un alt beneficiu Interesant este că ușa se deschide la 170 de grade lucru care îți permite un acces foarte ușor la cuva acestei mașini de spălat.

Pareri despre produs !

Această mașină de spălat oferă un program de clătire foarte eficient și delicat pentru a apretarea rufelor. Vei avea rufe limpezite fără niciun efort în plus. Mașina aceasta oferă și un sistem de detectare a spumei in exces iar pentru rufe delicate există un program special. Mașina de spălat are un total de 15 programe. Este de asemenea si foarte silentioasa, e pot să vă spun este că mașina produce un nivel de zgomot la centrifugare de 75 de decibeli, iar pe partea de consum energetic are o eficienta sporita pentru ca produsul este clasat în clasa de eficiență energetică A+++.

Aflați că Arctic APL71012BDW1 are încorporat un sistem de dozare care se numește Eco Dose pentru detergentul lichid. Detergentul va fi dozat și dizolvat mult mai ușor și va pătrunde foarte rapid în țesătura. Așa că vei folosi foarte eficient detergentul lichid fără nicio pierdere.
Mai vei afla că mașina de spălat are și un sistem de blocare a butoanelor pentru a preveni oprirea sau schimbarea programului. Este un plus de siguranță pentru familia ta astfel copii tăi se pot juca liniștiți pe lângă mașina de spălat fără să îți mai faci griji că ceva s-ar putea întâmpla. Prețul acestei mașini de spălat este unul variat. Depinde de magazin și de ofertă.

Vezi pretul de azi 20.01.2022-> Click Aici !

 

Vezi si:  REVIEW - Liebherr Kef 4310 consuma foarte putina energie!
Tags: ARCTIC, LG

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*