REVIEW – PANASONIC TX-40DX600E TX-49DX600E – TV 4K UHD Viera

PANASONIC TX-40DX600E Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Bun gasit, in acest review vom discuta despre televizorul PANASONIC TX-40DX600E un model 4K Ultra HD din gama Viera o gama de top a celor de la Panasonic care include cateva caracteristici de ultima generatie ! Haideti sa aflam mai multe despre acest Smart TV ! Cred ca sunteti interesat si de Recomandarea noastra -> AICI!

Modelul DX600E de la Panasonic vine in 2 dimensiuni  de 40″ (102cm) TX-40DX600E si de 49″ (125cm) TX-49DX600E .Cele 2 modele pot fi gasite la Emag la un pret foarte avantajos , cu optiuni de Buy Back (promotie limitata) unde castigati un discount de pina la 200ron  plus livrare gratuita si alte avantaje.AICI  gasiti detalii suplimentare pentru o oferta de neratat!

In primul rand pot spune ca funcția avansată de procesare a culorilor ilustrează perfect expertiza Panasonic în ceea ce privește calitatea imaginii pentru a reproduce fidel ecranul de imagine. În mod specific, acesta oferă culori precise și se străduiește să producă negru mai adânc care să păstreze detaliile chiar și în scene întunecate.

Televizorul PANASONIC TX-40DX600E oferă acces rapid, intuitiv și selectiv la conținutul dorit. Cu noul ecran de pornire bazat pe sistemul de operare Firefox, accesul la conținutul dorit se face cu ușurință, spre bucuria întregii familii. Funcțiile wireless Wi-Fi și DLNA cresc interacțiunile cu dispozitivele de zi cu zi conectate, cum ar fi smartphone-ul, tableta sau laptopul.

Parerea noastra despre produs

Acest model detine tehnologia Wide Color Phosphor  ce este capabilă să producă o gamă largă de culori, acoperind mai mult de 90% din standardele DCI. Modelul are un spectru larg de culori ce oferă o paletă de culori mai subtile, care, spre deosebire de majoritatea televizoarelor LCD, păstrează un aspect autentic în fiecare scenă.

Verdictul ? Experiența  acestui televizor este îmbunătățită de caracteristici cum ar fi luminozitatea ridicată și afișajul spațiului de culoare și motorul puternic Quad Core Pro, care dezvăluie cele mai mici detalii pe care le poate oferi un televizor de categoria 4K UHD. De aceea consider ca acest model este ideal pentru fiecare locuinta, recomand cu incredere achizitionarea acestui Smart TV

Vezi pretul de azi 05.12.2021-> Click Aici !

 

Vezi si:  REVIEW – PANASONIC TH-55LF8W TH-49LF8W TH-42LF8W– TV Full HD pentru spatii Outdoor !
Tags: PANASONIC

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*