REVIEW – PANASONIC TX-55DS500E TX-49DS500E– Full HD marca Panasonic !

PANASONIC TX-55DS500E Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Bun gasit, in acest review va voi prezenta televizorul Full HD PANASONIC TX-55DS500E, un model ce oferta o platforma adaptata dupa cunoscutul browser de internet Modzilla Firefox . Haideti sa aflam mai multe despre acest model.

In primul rand modelul are o platforma numita Smart Home Screen 2.0 ce este una dintre cele mai personalizabile platforme TV inteligente din jur. Construit pe codul open source al programului Mozilla Firefox TV, interfața inteligentă de televiziune My Home Screen 2.0 de la Panasonic combină un minimalism intuitiv cu o personalizare extinsă. Există și foldere pentru mai mulți utilizatori, în timp ce un buton App pe telecomandă poate fi personalizat pentru acces mai rapid la conținutul preferat. Cred ca sunteti interesat si de Recomandarea noastra -> AICI!

Modelul DS500E de la Panasonic vine in 2 dimensiuni  de 49″ (125cm) TX-49DS500E si de 55″ (138cm) TX-55DS500E. Cele 2 modele pot fi gasite la Emag la un pret foarte avantajos , cu optiuni de Buy Back (promotie limitata) unde castigati un discount de pina la 200ron  plus livrare gratuita si alte avantaje.AICI  gasiti detalii suplimentare pentru o oferta de neratat!

Televizorul PANASONIC TX-55DS500E ofera o functie destul de unica in gama televizoarelor de tip Smart TV, si anume posiblitatea de a te conecta prin intermediu internetului de oriunde in lume la televizorul PANASONIC TX-55DS500E. De acuma poti trimite imagini acasa doar prin intermediul tabletei sau a telefonului smart !

De ce sa cumparati acest Smart TV ?

Funcția Glisează & Share vă permite să transmiteti conținut de la smartphone și tablete , pe ecranul televizorului prin simpla mișcare de deget pe ecranele tactile ale dispozitivelor mobile. Combinația de dispozitive inteligente cu televizorul este acum mai ușoară ca niciodată cu cea mai recentă aplicație Panasonic TV Remote.

Verdictul ? Acest model de gama medie de la Panasonic este dotat cu anumite functii ce fac folosirea acestui model foarte distractiva si inteligenta si de aceea pot spune ca este un televizor ce merita achizitionat !

Vezi pretul de azi 25.01.2021-> Click Aici !

 

Vezi si:  REVIEW - Panasonic KE25TKE – Raport pret/calitate bun!
Tags: PANASONIC

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*