REVIEW – PANASONIC TX-55DXX689 TX-49DXX689 TX-40DXX689– Ecran ultra subtire bine echipat !

PANASONIC TX-55DXX689 Poze & detalii tehnice ! -> AICI ! 

Bun gasit, daca sunteti in cautarea unui Smart TV cu ecran ultra subtire si bine echipat din punct de vedere al tehnologiilor si al aplicatiilor, ati putea fi interesat de modelul Smart TV 4K Ultra HD PANASONIC TX-55DXX689 ce este dotat cu un afisaj de inalta rezolutie si o interfata Smart ce include conexiune precum LAN si Wi-Fi integrat. Haideti sa va spun mai multe despre acest televizor ! Cred ca sunteti interesat si de Recomandarea noastra -> AICI!

 

Modelul DXX689 de la Sony vine in 3 dimensiuni  de 40″ (101cm) TX-40DXX689 de 49″ (125cm) TX-49DXX689 si de 55″ (140cm) TX-55DXX689.Cele 3 modele pot fi gasite la Emag la un pret foarte avantajos , cu optiuni de Buy Back (promotie limitata) unde castigati un discount de pina la 200ron  plus livrare gratuita si alte avantaje.AICI  gasiti detalii suplimentare pentru o oferta de neratat!

Dupa cum spuneam , televizorul PANASONIC TX-55DXX689 are un ecran ultra subtire si utilizează o iluminare cu ajutorul tehnologiei implementata a  LED-urilor ce se intinde pe cei  3840 x 2160 pixeli , adică în 4K. Rata de reîmprospătare este dată de 1000 Hz . Veți găsi acest lucru pozitiv în emisiuni sportive, jocuri video sau scene de film rapid.

Tunerul digital asigură recepția TV prin satelit în HD, precum și prin cablu și antenă. Este potrivit pentru viitor datorită DVB-T2 . Funcția multi-fereastră permite, de asemenea, afișarea mai multor surse de imagine pe ecran.

De ce sa fiti interesat de acest televizor ?

Față de cele 3 porturi HDMI , acesta oferă 2 interfețe USB pentru player media si funcția de înregistrare REC. Există, de asemenea, un port Ethernet și un slot pentru module CI + . Sistemul de difuzoare are o putere totală de 20 W. Poate doriți să îl completați cu o bara de sunet puternică . În ceea ce privește caracteristicile Smart, acest model  utilizează sistemul de operare Firefox ca bază și procesorul quad-core pe un browser web și numeroase aplicații. Cu TV Anywhere puteți să redați conținut TV prin telefonul smartphone de oriunde. La fel de bine, înregistrările pot fi programate.

Concluzia? Este un model dotat cu ultimile aplicatii si functii ce fac utilizarea acestui televizor foarte usoara intuitiva si versatila, este probabil cel mai actaulizat Smart TV de pe piata si de aceea il recomand cu caldura spre a fi achizitionat !

Vezi pretul de azi 05.12.2021-> Click Aici !

 

Vezi si:  REVIEW-Samsung 40MU6102 -imagini vibrante!-PARERI
Tags: PANASONIC

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*