REVIEW – Philips 22PFS4232/12 calitate Full HD !

Philips 22PFS4232/12 Poze & detalii tehnice ! -> AICI !

Daca esti fan Philips si esti in cautarea unui televizor Full HD portabil ce iti ofera posibilitatea de utilizare in diferite medii, va pot recomanda modelul Philips 22PFS4232/12 Full HD 1080p cu rezolutie de 1920 x 1080 ce indeplineste aceste criterii. Cu designul elegant, compact și ușor, ecranul mic vă oferă ocazia de a urmări seria dvs. preferată în bucătărie, la garaj sau pur si simplu sa verificați rezultatele sportive actuale la grătar. Acest televizor portabil poate să vă însoțească oriunde vă petreceți timpul! Acest model foloseste tehnologia Digital Crystal Clear ce reda o imagine naturala indiferent de sursa acesteia indiferent daca viztionat serialele preferate, stirile sau videoclipurile cu prietenii, va puteti bucura de un contrast optim de culoare cu o claritate sporita . Va invitam sa cititi si Recomandarea noastra -> AICI!

Televizorul Philips 22PFS4232 poate fi conectat prin intermediul HDMI si Easylink ce formează o interfață de comunicație integrată. Conectorul HDMI utilizează semnale necomprimate, ceea ce asigură cea mai înaltă calitate a datelor trimise de la sursă la ecran. Conexiunea USB permite accesul la fotografii JPEG, muzică MP3 și fișiere video stocate pe majoritatea dispozitivelor portabile USB (dispozitive USB de stocare în masă). Pur și simplu conectați dispozitivul USB in portul USB al televizorului pentru a accesa continutul multimedia prin browserul de conținut de pe ecran. Datorită acestui fapt, navigarea și partajarea de videoclipuri, fotografii și muzică devine acum posibila

Parerea noastra despre produs

Desi este un model de clasa medie Philips 22PFS4232 ofera manevrabilitate si eficienta, fiind considerat bun la toate. TV sau display PC este ideal in fiecare locuinta deoarece ofera un plus de confort in ceea ce priveste vizionarea seriei preferate de film  !

Vezi pretul de azi 20.01.2022-> Click Aici !

 

Vezi si:  REVIEW - LG 24MT48DF - Full HD cu imagini naturale !
Tags: Philips

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*