REVIEW-Philips 32PFS5362 Pret super la calitate optima

Philips 32PFS5362 Poze & detalii tehnice ! -> AICI !

Daca esti fan Philips va recomandam modelul Philips 32PFS5362 .Televizorul Philips 32PFS5362 este unul Full HD LED si  utilizează Digital Crystal Clear, sistem dezvoltat pentru o imagine naturală. Programele dvs. preferate sunt afișate cu contrast optim și culori luminoase. O sa aveti parte de o experiență unica care depășește cu mult televizorul actual. Puteti sa accesati  și vedeti  filme, videoclipuri sau jocuri din magazinele video online. Acum veti putea revedea emisiunile pierdute de pe canalele dvs. preferate sa va bucurati  de numărul tot mai mare de aplicații online realizate pentru  Smart TV.Am vazut ca in eneral clientii sunt multumiti de acest model.Puteti vedea si Recomandarea noastra -> AICI!

Concluziile review-ului

 

Plusurile acestui televizor sunt : calitate super la dimensiunile lui , o imagine foarte naturala si frumoasa, un sunet de calitate datorita subwooferului incorporat plus un design foarte elgant Ca si minusuri cateva observatii pe partea de Smart TV care nu perfecta si eventual pe partea de WI-FI daca nu ai semnalul puternic.Acum eventual daca sunteti interesat de estetica posibil ca piciorul nu va va entuziasma ..dar in general toata lumea il prinde pe suport pentru a evita rasturnarea lui , asta daca aveti si copii 🙂 .

Dar conectarea la internet se poate face si prin cablu asa ca nu e mare problema .Tot ca si plusuri pot sa va spun despre butonul NETFLIX direct pe telecomanda care e un shortcut foarte util .Un plus major este tunerul DVB-S2 deci nu veti mai avea nevoie de un receptor separat de satelit .Iar daca un stick USB sau un hard disck este conectat la televizor se pot face si inregistrari pentru emisiunile preferate. Setarea programelor s-a facut foarte usor.In concluzie este un televizor de top la un pret excelent pe care vi –l recomandam Mai ales daca sunteti fan Philips.

Vezi pretul de azi 20.01.2022-> Click Aici !

 

Vezi si:  REVIEW – PANASONIC TX-55EXX689 TX-49EXX689 TX-40EXX689– Imagine de prima clasa !
Tags: Philips

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*