REVIEW – Philips 32PHT4201 super deal !

Philips 32PHT4201 Poze & detalii tehnice ! -> AICI !

Bun gasit la un nou topic despre televizoarele HD din gama Philips. Astazi vom vorbi despre modelul Philips 32PHT4201HD cu Bass Control, Smart Sound Mod si tehnologia de redare a imaginii Digital Crystal Clear. Elegant si subtire, designul este unul placut oferind un plus de eleganta camerei unde este amplasat modelul. Iluminarea din spate a LED-urilor vă permite să vă bucurați de un consum redus de energie și de linii frumoase, combinate cu luminozitate ridicată, contrast uimitor și culori vibrante.

Indicele de performanță a imaginii combină tehnologia de afișare Philips și tehnologia avansată de procesare a imaginilor pentru a îmbunătăți elementele de percepție: claritate, mișcare, contrast și culoare. Va invitam sa cititi si Recomandarea noastra -> AICI!

Televizorul Philips 32PHT4201 include tehnologia Digital Crystal Clear pentru a reda o imagine cat mai naturala.  Indiferent dacă vizualizati emisiunile preferate, de filme, sau de stiri, vă veți bucura de toate acest caracteristici cu cel mai bun contrast, culoare și claritate. Functia Easylink ce implica portul HDMI, utilizeaza semnale necomprimante ceea ce asigura cea mai inalta calitate a datelor trimise de la sursa direct pe ecran . Easylink face posibila efectuarea majoritatii operatiunilor de pe televizor fiind necesara o singura telecomanda pentru controlarea dispozitivelor conectate la televizor .

Parerea noastra despre produs

Televizorul Philips 32PHT4201 va permite sa conectați un dispozitiv de stocare USB, cameră digitală, MP3 player sau alt dispozitiv multimedia la conectorul USB de pe televizor pentru a vizualiza fotografii și clipuri video și pentru a asculta muzică utilizând browserul ușor de utilizat pe ecran.

In concluzie, fie ca doriti sa il folositi pe post de televizor sau pe post de display pentru PC sau consola jocuri, modelul Philips 32PHT4201 ofera o imagine clara si naturala fiind accesibil si elegant pentru fiecare locuinta, merita achiztionat !

Vezi pretul de azi 05.12.2021-> Click Aici !

 

Vezi si:  REVIEW - Samsung 49MU8002 , 55MU8002 , 65MU8002 , 75MU8002 Un Smart TV Curbat 4K Superb !
Tags: Philips

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*