REVIEW – Samsung UE55MU6170 calitate Ultra 4K !

Samsung UE55MU6170 Poze & detalii tehnice ! -> AICI !

Bun gasit, haide-ti sa vorbim despre modelul UE55MU6170 4K Smart TV Ultra HD al celor de la Samsung un model ce imbina stilul modernist cu tehnologiile de top actuale in materie de Smart TV. Modelul UE55MU6170 Ofera o rezolutie de inalta calitate UHD 4K certificata de asociatia Digital Europe in care ne permite sa descoperim o imagine cu un nivel uimitor de contrast si o intensitate a acesteia fara precedent .

Tehnologia PurColor ofera o gama larga de culori naturale in care putem experimenta o imagine cu o intensitate de culoare uimitoare si detalii clare realiste. Scenele sunt perfect illuminate datorita tehnologiei HDR ce ridica nivelul de luminositate si contrast asigurand astfel o experienta de vizualizare unica. Va invitam sa cititi si Recomandarea noastra -> AICI!

Am observant ca are un factor de calitate a imaginii destul de mare, mai exact un PQI 1300 ce ia in considerare elemente precum reproducerea detaliilor, luminositatea si reproducerea nuantelor inchise la culoare, dispune de UHD Dimming, un sistem inteligent de corectie a imaginii ce analizeaza scenele afisate in timp real. De asemenea tehnologia UHD foloseste un process invoator in 4 etape care analizeaza parametrii particulari pentur a face imagine cat mai aproape de cele mai inalte standarde de vizualizare .

Parerea noastra despre produs

Platforma Smart include o gama larga de functii si aplicatii actualizate Youtube, HBO GO, Netflix,etc ce ne ofera o navigare intuitiva in meniurile principale ale acestui model. Modelul faciliteaza redarea filmelor de la alte dispositive mobile disponibile utilizand aplicati Samsung Smart View .

Modelul asigura o performanta fara compromis oferind astfel o experienta unica de vizionare si redare a continutului dorit. Putem spune ca acest model face din propria locuinta un centru media complet utilat cu ultimile aplicatii disponibile. Este un Smart TV foarte cautat, o alegere ideala pentru locuinta dumneavoastra.

Vezi pretul de azi 05.12.2021-> Click Aici !

 

Vezi si:  REVIEW - Televizor Samsung 40MU6179, 43MU6179, 49MU6179, 50MU6179, 55MU6179, 65MU6179, 75MU6179 – Un adevarat cinematograf!
Tags: SAMSUNG

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*